DIARY: TOETSEN GEHAALD, PANNEN SPAREN & ZIEKJES

collage

Zondag kwam ik ziek thuis en helaas bleef dat tot woensdag. Toch heb ik nog wel het nodige gedaan deze week. Ik ging naar school, kreeg mijn tentamencijfers terug, liep weer een hardloopwedstrijd en ging chocomel bij mijn oma drinken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag-1

Ik kreeg mijn cijfers terug van mijn tentamens en ik kan zeggen dat ik al mijn tentamens in 1 keer gehaald heb. Ik was er echt zo blij mee, omdat ik echt dacht dat ik een toets niet gehaald zou hebben.

Ik ben hard aan het sparen voor de pannenset van de AH. Helaas zijn daar echt heel veel zegeltjes voor nodig. ( €600 aan boodschappen per pan). Mocht jij nog mensen kennen die zegeltjes niet gebruiken? Ik houd mezelf aanbevolen haha.

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdag had ik op school verdediging van een project. Dat was gelukkig wat later op de dag en ik keek eerst op mijn bankje nog een aflevering Gossip Girl. Erg lekker was ik namelijk nog niet.

Kijk hoe lief en rustig dit hondje zat in de bus!

Woensdag

woensdag-1

Woensdag was ik gelukkig vrij. Ik kreeg bijna niks uit mijn vingers. Erg balen, maar dat heb je soms. Ik keek een aflevering Get The F*ck Out Of My House. Bizar hoe die mensen met elkaar omgaan. Ik moet er ook niet aan denken om met zoveel mensen in een huis te zitten.

Fotofabriek had me aangeboden om een jaarkalender samen te stellen. Dat deed ik en binnen 2 dagen lag hij al op mijn deurmat. Het resultaat is echt prachtig geworden! Deze kalender kun je binnenkort terug zien komen in een apart artikel.

woensdag-2

Ik hielp mijn moeder met koken, die nu ook wat ziekjes aan het worden was.

’s Avonds pakte ik voor het eerst sinds tijden mijn E-Reader er weer bij. Heerlijk zeg om weer even een boekje te lezen!

Donderdag

donderdag-1

Ik was nog een dagje vrij en besloot naar de sportschool te gaan. Ik had me spontaan ingeschreven voor een hardloopwedstrijd die zondag en ik had nog vrij weinig geoefend, oepss…. Ik liep uiteindelijk 6 km aan een stuk, wat ik zaterdag ook moet lopen. Het was een zware kluif dus ik ben benieuwd haha.

donderdag-2

Ik ging nog even boodschappen doen samen met mijn moeder in mijn sportkloffie. Gelukkig was het in de winkel vrij rustig.

donderdag-3

Na de boodschappen ging ik douchen en trok ik al vroeg deze heerlijke pyjama van de Primark aan. Iedereen lacht me uit, maar ik vind hem heerlijk!

Random op mijn bureau een kaarsje aansteken. Wat een gezelligheid haha.

Vrijdag

vrijdag-1

De vrije dagen zaten erop en het was weer tijd om een dagje naar school toe te gaan. Kijk hoe mooi die bomen eruit zien. Ik ben echt dol op de herfst. Zolang het maar niet regent als ik naar buiten moet…

vrijdag-2

’s Middags ging ik nog even langs bij mijn oma. Ze wilde wat advies over haar make-up. We hebben lekker wat gemakeupt (is dat een werkwoord?) en ik kreeg een heerlijke mok chocomel.

’s Avonds ging ik naar mijn vriend toe en speelde ik ook nog een paar levels van Candy Crush. Ik speelde het vroeger best veel, totdat ik een nieuwe telefoon kreeg. Ik kwam hem tegen in de store en besloot hem weer te downloaden. Ik ben weer verslaafd…

Zaterdag

zaterdag-1

zaterdag-2

In een opwelling had ik me ingeschreven voor een hardloopwedstrijd bij ons in de buurt, de 6 km. ’s Ochtends leek het weer best aardig, maar naarmate de ochtend vorderde werd het steeds donkerder buiten. Een uitgebreid verslag van deze dag kun je morgen lezen!

Zondag

Zondag was een donkere dag waarbij het veel regende. Ik heb heerlijk uitgeslapen en daarna op de bank nog wat aan mijn blog gewerkt, wat series gekeken en een boekje gelezen. Ik ben echt dol op zulk soort dagen!

Dat was mijn week alweer. Zoals ik al zei komt morgen een verslag van mijn wedstrijd online. Aankomende week begint het volgende blok op school weer. Ook start ik met het afstuderen, wat ik wel echt spannend vind.

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen/ wat heb jij op de planning staan?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “DIARY: TOETSEN GEHAALD, PANNEN SPAREN & ZIEKJES

  1. Balen dat je aan het begin van de week ziekig was. En wat een mooie cijfers allemaal!

    De komende dagen werken en dan stap ik zaterdag in het vliegtuig richting Seattle. Ook voor mijn werk maar het weekend hebben we voor ons zelf. Mega veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge