DIARY: Schoolritme, Opruimwoede & nog meer school

overall

Afgelopen week was een hele hectische week. Ik heb veel voor school moeten doen en had best even wat moeite om weer in het schoolritme te komen. Zeker in combinatie met mijn blog. Doordat ik zoveel voor school heb gedaan was mijn week niet zo heel spannend. Toch benieuwd wat ik gedaan heb? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Mijn planning was zo goed dat ik zondagnacht dit artikel nog in elkaar aan het zetten was.

Maandagochtend at ik een beschuitje met vlokken. Mama had voor mij de ‘echte’ gehaald nadat ik een pak met vlokken had gegeten die niet helemaal smaakte zoals ik had gehoopt.

maandag 2

Ik keek, zoals altijd, eerst een aantal vlogs voordat ik echt aan mijn dag begon.

Ondertussen pakte ik mijn kleurboek er weer eens bij. Toch wel erg leuk om te doen.

maandag 3

Hoewel ik mijn maandag had ingepland om veel voor mijn blog te doen viel dat helaas toch even tegen. Voor school had ik nog zoveel te doen dat mijn blog er even bij inschoot. Ik baalde echt enorm en maakte 20 minuutjes vrij om even alles weg te lopen.

’s Avonds heerlijk op de bank Hollands Next Top Model kijken met mama. En een schuin oog van papa die er echt een hekel aan heeft.

Dinsdag

dinsdag 1

Dinsdag had ik een lange schooldag. Eenmaal thuis aangekomen was ik echt heel erg moe en toch wel erg dankbaar dat ik vrijwel meteen aan kon schuiven aan tafel. Wat heb ik toch een lieve mama!

Woensdag

woensdag 1

Weer begon de dag vroeg. Toch vind ik dat wel lekker hoor een beetje een normaal ritme en vroeg mijn bed uit.

Ik at een kiwi. Ik had ze al een tijdje niet op, maar vind ze toch wel erg lekker!

woensdag 2

Dat was niet helemaal genoeg en ik nam nog een beschuitje met vlokken.

Mijn haar had die dag een hele mooie slag en uiteraard moest ik daar even een (wazige) foto van maken.

woensdag 3

Weer in de bus naar school toe. Wat een luxe zeg gewoon naar je bestemming gereden worden 🙂

Ik was redelijk vroeg uit, maar besloot nog even op school te blijven om was huiswerk te maken. Op school kan ik me altijd toch net wat beter concentreren dan thuis.

woensdag 4

Eenmaal thuis kwam mijn moeder aan met een schaaltje pruimen. Ik dacht dat ik er nooit zo weg van was, maar ook dit beviel wel erg goed.

’s Avonds las ik heerlijk op de bank nog een boekje.

Donderdag

donderdag 1

Donderdag was wederom een lang dagje op school. Het erge van de bussen is dat je moet afwachten of je überhaupt wel mee mag aangezien wij niet meer mogen staan in de bussen, voor de rest vind ik het best een fijne manier van vervoer.

Mijn moeder had een heerlijke Milka reep met Oreo meegenomen. Jummiee.

Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdag besloot ik met mijn moeder mijn kledingkast maar eens uit te mesten. Dat was echt hard nodig aangezien ik alle oude kleding van afgelopen jaren ergens onderin had weggestopt. Het resultaat? 4 volle vuilniszakken…

Tjaa en ook nog maar wat voor school lezen. Echt even wennen weer hoor naar school toe.

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagochtend moest ik werken. Even een tandenpoetsselfie.

In de kantine pauze houden, nog even werken en om half 1 alweer naar huis toe.

zaterdag 2

Ik was echt helemaal gesloopt en ging met een nieuw boek in de tuin zitten.

’s Avonds keek ik Dance Dance Dance. Echt een heel leuk programma. Wat zou ik zelf graag ook goed willen kunnen dansen zeg.

Dat was alweer mijn week. Hij stond grotendeels in het teken van school. Voor aankomende week heb ik alvast wat vooruit gewerkt en heb ik gelukkig weer wat meer lucht en kan ik heerlijk aan mijn blog gaan werken. Wat heb ik dat gemist zeg!

Hoe was jouw week? Ga je aankomende week nog wat leuks doen?

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: Schoolritme, Opruimwoede & nog meer school

    1. Dat is een nieuwe regel. Ik moet een groot stuk over de snelweg en als je alleen maar mag zitten en gordels aan moet mag de bus harder rijden, maar het is wel een beetje een gedoe als er teveel mensen zijn dan zitplekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge