DIARY: Party, Theeleut & Bambi

overall

De tweede week van mijn stage is inmiddels ook alweer voorbij. Het gaat enorm hard, maar ik zat afgelopen week nog steeds niet goed in mijn vel. Misschien binnenkort toch maar even langs de dokter. Naast in de auto zitten en werken heb ik niet zo heel veel gedaan, maar ik wil toch graag mijn week laten zien. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

De dag begint goed met een enorme file. Normaal gesproken heb ik daar niet zoveel last van, maar afgelopen week was het wel echt raak met de files.

Er was iemand jarig geweest en die trakteerde op heerlijke warme appelflappen. Jammie!

maandag 2

De dag vloog gelukkig voorbij en voor ik het wist was het al kwart over 5 en dus tijd om in te pakken.

Ik stond zelfs al het bedrijventerrein af al in de file… Oepss.. Het regende dan ook wel erg hard, mijn ruitenwissers hadden er zelfs moeite mee. Wel weer even wennen hoor met enorme buien rijden.

Dinsdag

dinsdag 1

Het weer begint om te slaan en ik trok heerlijk een warme trui aan met lange laarzen. Koud had ik het de hele dag in ieder geval niet!

Het dorp uit was het ook alweer raak met files… Er was een auto die een scholier aan had gereden, dat was wel even schrikken, maar gelukkig zag het er niet heel ernstig uit. Hopelijk overkomt mij dat nooit!

dinsdag 2

Eenmaal thuis had mijn moeder nasi gemaakt en kon ik gelijk aanschuiven. Wat een luxe zeg!

Nog even een vlog kijken. Grotendeels van de YouTube video’s kan ik door tijdgebrek niet meer kijken, maar de vlogs van Mascha sla ik eigenlijk nooit over.

dinsdag 3

Mijn broertje was jarig en ik moest dus snel even douchen, omkleden en toen was het alweer tijd voor alle visite.

Rond een uur of half 11 hield ik het voor gezien en ging ik mijn tanden poetsen, make-up eraf halen om vervolgens heerlijk onder mijn dekens te kruipen.

Woensdag

woensdag 1

Ik drink normaal gesproken nooit thee behalve als ik aan het werk ben. Dan ben ik echt een theeleut en drink ik zo’n 4 koppen thee per dag.

3x raden ……. file dus haha.

Donderdag

donderdag 1

De dag begint met zwaaien naar de mensen op de andere rijbaan.

Er was nog wat taart over van mijn broertjes verjaardag en dus at ik ’s avonds nog een stukje abrikozentaart.

donderdag 2

Uiteraard waren knabbel, babbel en bami ook weer van de partij.

Op bed nog even een artikel schrijven en daarna weer vroeg slapen.

Vrijdag

vrijdag 1

17:15 yeaah het is weer weekend!

Uitgeteld heb ik de hele avond met mijn vriend en ouders op de bank naar de Voice zitten kijken. Jeetje wat deed Anouk gemeen en niet zo tactisch zeg…

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag werd ik echt niet lekker wakker, maar besloot toch om te gaan werken. Gelukkig begon na zo’n uurtje de paracetamol te werken en had ik daarna nergens meer last van.

Mijn broertje wilde graag een feestje geven voor zijn verjaardag en mijn moeder had de garagebox helemaal versierd en ingericht zodat hij daar gezellig met wat vrienden kon gaan zitten.

Jammer genoeg gaat het weekend altijd enorm snel voorbij, maar dat hoort er ook bij. Het was een weekend waar ik heerlijk uit heb kunnen rusten om aankomende week weer hard te knallen.

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge