DIARY: PAASHAAS, MOESTUINTJES, BOSSCHE BOLLEN & SWIRL

collage

Doordeweeks werk ik 40 uur per week, schrijf ik artikelen voor mijn blog en sport ik ook nog eens twee keer in de week. Alles wat ik meemaak gebeurt dus in die paar dagen weekend die ik heb. Afgelopen zaterdag moest ik ’s ochtends eerst werken, gingen mijn vriend en ik naar Den Bosch om wat lekkers te halen en gingen daarna gezellig naar mijn oma toe. Zondag was een heerlijke rustdag en toen was het weekend alweer voorbij haha. Benieuwd naar mijn week van dag tot dag? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Ik ontbijt weer een keer met beschuitjes. Ik smeerde er een met vlokken en een met nutella. Jummy!

Op weg naar huis, in de file maar wel heerlijk in het zonnetje, zo erg is het dan allemaal niet meer.

Dinsdag

dinsdag 2

Van mijn schoonmoeder kreeg ik dit schattige paashaasje. Die ik overigens nog niet aangeraakt heb, wat voor mij echt een hele prestatie is.

Het was ’s avonds tijd om weer te gaan sporten. Het moment in de week om mijn hoofd even helemaal leeg te maken.

Woensdag

woensdag 1

Oeppss blijkbaar twee dezelfde foto’s verwerkt, maar aan dit weer kan ik wel wennen hoor!

Eindelijk weer eens een planning die ik helemaal af heb gekregen.

Donderdag

donderdag 1

Ik weet niet hoe het komt maar de laatste tijd word ik helemaal plat gespamd. Het begin zoals je hier kunt zien met bijna tweeduizend reacties in zo’n dag tijd, maar het begint steeds meer te worden en als ik het een paar dagen niet verwijder uit mijn spambox dan loopt het op naar in de 10.000. Iemand tips wat ik hier tegen kan doen?

Mijn moeder is weer volop moestuintjes aan het verzamelen. Het gaat goed en we hoeven er nog maar twee!

Vrijdag

Vrijdag was ik erg moe en heb ik ’s avonds een beetje rustig aan gedaan en ben ik redelijk vroeg naar bed gegaan. De dag erna moest ik gewoon weer werken helaas…

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagochtend moest ik weer werken in de kas. Het is op fietsafstand, maar ik verwen mezelf de laatste tijd best wel door gewoon met de auto te gaan….

Eenmaal thuis at ik even gauw en sprong ik onder de douche en ging daarna naar mijn vriend toe om gelijk weer in de auto te springen naar Den Bosch. Die avond hadden we afgesproken om naar mijn oma te gaan om daar gezellig te eten en de avond door te brengen. We wilden haar verrassen met Bossche Bollen, maar hadden er niet op gerekend dat het zo bizar druk zou zijn..

zaterdag 2

Na heerlijk gegeten te hebben ouderwets een potje kaarten. Het was echt heel gezellig en uiteindelijk waren we pas om half 1 weer thuis.

Dit was nog op de terugweg van Den Bosch flink haasten omdat we anders niet op tijd zouden zijn. Uiteindelijk was het kwart over vier en waren we ietsjes telaat, maar dat maakte gelukkig niet zoveel uit.

Zondag

zondag 1

Zonder jas naar mijn auto toe lopen. Het was wel een beetje koud, maar dat kleine stukje was gelukkig wel te doen.

Ik ging met mijn vriend naar Breda op zoek naar een paar leuke Adidasjes. Uiteindelijk kwam ik zonder schoenen terug, aangezien er echt heel weinig keus was en ik degene die er wel waren niet zo leuk vond. Ik baalde echt enorm en mijn vriend trakteerde mij op een Swirl van Ola. Heerlijk was dat, al ziet het er wat minder smakelijk uit haha.

Dat was mijn week alweer. Aankomende week is de laatste volle week dat ik moet werken, daarna wordt het langzaam afbouwen totdat ik weer naar school moet. Ik denk dat ik het internet af ga struinen op zoek naar een webshop die de Adidasjes die ik graag wil wel verkoopt. Wish me luck!

Heb jij nog leuke plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: PAASHAAS, MOESTUINTJES, BOSSCHE BOLLEN & SWIRL

  1. Zoals hierboven gezegd de Akismet plugin! Ik heb ook een tijdje veel spam gehad, ondanks deze plugin. Na installeren van een ip-block plugin en invoeren van de ip adressen was het over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge