DIARY: NATIONALE GEZONDHEIDSTEST, SPORTSCHOOL & GRIEPERIG

collage-diary

Afgelopen week had ik een weekje vakantie, maar daar heb ik vrij weinig van gemerkt. Ik heb namelijk vrij veel gewerkt deze week. Ik sportte deze week weer twee keer, dronk water uit een wijnglas en ging naar het Tikibad. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag-1

Maandag was het wel weer even zwaar om uit bed te komen. Ik ging voor het eerst sinds lange tijd weer een hele dag op kantoor werken en gelukkig was de dag snel voorbij. ’s Avonds moest ik oppassen en keek ik de nationale gezondheidstest. Ik dacht dat ik veel wist, maar zowel ronde 1 als 2 had ik geen enkele vraag goed haha. Toen ben ik er maar mee gestopt πŸ™‚

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdag moest ik wederom de hele dag op kantoor werken en stond ik ’s avonds voor het eerst sinds lange tijd weer in de sportschool en heb ik mezelf 1,5 uur lang uitgeput. En jeetje wat heb ik daar spierpijn van gehad zeg.

Woensdag

woensdag-1

Ik moest weer werken, omdat het qua planning niet allemaal goed was gegaan. Eenmaal thuis heb ik vrij weinig nog gedaan en heerlijk de laatste film van de Hunger Games gekeken, want die had ik nog niet gezien. Als toetje had ik heerlijke aardbeien met vanille kwark. Dat vind ik zo’n lekkere combinatie.

Dat moment wanneer je alleen aan tafel zit te eten en nog even op je telefoon kijkt. Wanneer je opkijkt na een veel langere tijd dan in eerste instantie de bedoeling is het en je letterlijk in het donker alleen aan tafel zit haha.

Donderdag

donderdag-1

Mijn eerste dag van de vakantie eindelijk vrij! Ik sliep heerlijk uit en begon de ochtend met een schaaltje Griekse Yoghurt.

Daarna keek ik nog even wat vlogs terug, want ik liep alweer een paar dagen achter.

vrijdag-1

Ik dronk een heerlijk kopje thee terwijl ik aan de slag ging voor mijn blog.

Mijn moeder kwam thuis van werken en we gingen samen nog even langs oma. Oma is altijd van de gezelligheid en ik kreeg dan ook mijn watertje in een wijnglas haha.

vrijdag-2

Dat moment wanneer je een eeuwigheid doet om een boterham weg te werken en je moeder de tafel alweer helemaal gedekt heeft en jij met je bord in je hand zit haha.

Mijn favoriete thee op dit moment is toch wel Caramel Vanilla van Pickwick. Love it!

Vrijdag

vrijdag-3

Vrijdag ging ik samen met mijn vriend naar de Primark in Dordrecht. Ik stuurde vanuit de paskamer deze foto naar mijn vriend, aangezien hij nooit mee mag om te kijken. Ik twijfelde, maar kocht hem uiteindelijk toch.

Op de terugweg bleef stampertje me aanstaren vanuit de tas. Ik ben echt verliefd op zulk soort kinderachtige pyjama’s haha. De pyjama’s van de Primark zijn echt geweldig!

Zaterdag

zaterdag-1

Zaterdagochtend was het weer vroeg dag, want ik moest weer werken. Ik voelde me niet zo lekker, maar dat trok gelukkig snel weg. ’s Avonds gingen we samen met vrienden naar het Tikibad. Wat een geweldig zwembad is dat zeg. Die glijbanen echt onwijs gaaf!

Zondag

zondag-1

De klok ging een uur terug en ik maakte dan ook goed gebruik van dat extra uurtje. Ik kwam om half 9 (nieuwe tijd) mijn bed uit en ging hard aan de slag met het schrijven van artikelen en het maken van foto’s. Ondertussen hing ik de was nog even op het balkon om te drogen, want het zonnetje scheen heerlijk.

zondag-2

Het was heerlijk weer en mijn vriend en ik genoten daar intens van. Ik liep hard en hij skeelerde ernaast. Eindelijk liep ik een keer heerlijk op mijn gemakje zonder constant naar de tijd en afstand te kijken. Het was wel echt zwaar en heb meerdere malen een pauze moeten nemen, maar dat vond ik helemaal niet erg. Aan het eind kreeg ik enorme last van mijn knie waardoor ik gedwongen werd nog wat langzamer te lopen/wandelen. Het was heerlijk buiten en ik heb er dan ook echt van genoten en dan maakt de tijd en de stops eigenlijk niet meer uit.

’s Avonds kreeg ik een inkakkertje en voelde ik me echt niet lekker. Ik kroop op de bank met een kop thee en ging optijd naar bed toe.

Deze week heb ik maar twee verplichte dingen op school. Ik ben van plan om hard aan de slag te gaan voor mijn blog en hoop dat ik een beetje kan uitzieken en heerlijk wat serie kan kijken.

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “DIARY: NATIONALE GEZONDHEIDSTEST, SPORTSCHOOL & GRIEPERIG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge