DIARY: FULLTIME WERKEN, SPORTEN & AUTO VERKOCHT

Afgelopen week werkte ik fulltime, sportte ik twee keer en liet ik mijn haren verven door mijn schoonzusje. Daarnaast ben ik ook nog met mijn vriend naar de stad geweest waar ik wederom een broodje carpaccio at. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

Maandag was de eerste dag dat ik op mijn stage weer begon. De dag vloog voorbij voor ik er erg in had. Ze hadden ook een nieuwe soort thee, maar deze was eerlijk gezegd niet zo mijn smaak.

’s Avonds kroop ik met mijn laptop op de bank om GTST terug te kijken en om artikelen te schrijven.

Dinsdag

Op de heenweg stond ik in de file en kon ik genieten van dit prachtige uitzicht! Wauw zie die kleuren. ’s Avonds schreef ik wederom wat artikelen. Heerlijk om wat vooruit geschreven te hebben en dat je ook wat meer lucht hebt, wanneer je even geen inspiratie hebt of moe bent.

Woensdag

In vergelijking met vorig jaar heb ik het gevoel dat ik zoveel vaker in de file sta. Als ik klaar ben met werken wil ik het liefste zo snel mogelijk naar huis en om dan dubbel zo lang te doen over het naar huis rijden is toch wel een beetje frustrerend haha.

’s Avonds bracht ik weer een bezoekje aan de sportschool. Op een of andere manier heb ik zoveel moeite om ’s avonds te hardlopen na het eten. Hoelang ik ook wacht, ik krijg vaak last van mijn maag. Nu trok ik het na 3,5 km niet meer en ben ik daarna op andere apparaten intensief gaan trainen. Toch nog een goede work-out!

Donderdag

Donderdag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik werkte de hele dag en dook ’s avonds vroeg mijn bed in, omdat ik echt heel erg moe was.

Vrijdag

De laatste werkdag in de week ben ik vrij van mijn stage, maar moet ik wel de hele dag besteden aan mijn afstudeeropdracht. Dat deed ik dan ook en ik was helemaal gaar toen ik aan het eind van de dag stopte. ’s Avonds keek ik heerlijk samen met mijn vriend wat tv om een beetje op tijd naar bed toe te gaan.

Zaterdag

Hoe lekker is het om op zaterdag heel de dag vrij te hebben? Ik kan er wel aan wennen moet ik zeggen. Ik sliep bij mijn vriend en we stonden redelijk vroeg op. Ik had nog een paar dingetjes nodig en we besloten even naar Breda te gaan. Daar aten we een broodje carpaccio bij de Hema, maar na mijn broodje carpaccio dat ik een weekje geleden had viel dit een beetje tegen. Jammer…

’s Middags stapte ik in de auto en zag opeens dit ronde getal op mijn km teller staan. Ik vind het altijd maar gek als je precies bij zo’n rond getal stopt.

Mijn schoonzusje stuurde me een foto van deze pinguïn die ze tegen kwam in de dierentuin. Ze moest aan mij denken haha, ik vind hem zo lief!

Ook maakte ik alvast een to-do lijstje voor komende week om zo te bepalen waar ik dit weekend nog foto’s van moet maken, wil ik de artikelen online krijgen.

Zondag

Om half 9 stapte ik mijn bed uit, ruimde ik m’n kamer op en schreef ik alvast een artikel. Rond een uur of half 10 kleedde ik me om en vertrok ik weer richting de sportschool. Nu het nieuwe jaar is begonnen is het weer bizar druk in de sportschool en ik kan er nog niet helemaal aan wennen. Gelukkig wist ik een hardloopband te bemachtigen, waar het hardlopen gelukkig een stuk beter ging dat eerder deze week. Ik liep maar liefst 7 km aan een stuk! Het was eerlijk gezegd ook niet echt heel zwaar. Ik had het vooral heel warm. Yeah! De 10 km komt steeds meer in zicht 🙂 ’s Middags maakte ik nog wat foto’s van nieuwe producten.

Om kwart voor 3 vertrok ik richting m’n vriend. Ik had daar afgesproken met m’n schoonzusje die kapster is. Ik wilde mijn haar weer verven en ze heeft er echt wat prachtigs van gemaakt. Op deze foto is het helaas niet zo goed te zien, maar het de onderkant is echt heel erg blond. Prachtig!

Tijdens het eten kreeg mijn vriend een telefoontje. Hij heeft zijn auto te koop staan en er was een geïnteresseerde. Voor we het wisten was de auto verkocht. Tegenwoordig kun je online de auto overschrijven. Door een foutje ging dat allemaal niet zo lekker, maar als het goed is is het begin deze week allemaal geregeld. Zo raar om iemand met zijn auto te zien wegrijden. (Het is trouwens niet de auto hierboven op de foto, hij reed voor de witte auto)

Het was een drukke week die zo voorbij vloog. Het weekend ging zelfs nog veel sneller. Hoewel ik er in het begin wat moeite mee had, ben ik toch wel heel blij dat ik bij mijn bijbaantje gestopt ben. Nu heb ik eindelijk, na 8 jaar, echt een keer weekend en ik vind het heerlijk!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

One thought on “DIARY: FULLTIME WERKEN, SPORTEN & AUTO VERKOCHT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge