DIARY: DOKTER, MESSEN, PARFUM & TOMPOUCE

week collage

Afgelopen week ging ik eindelijk na maanden van enorme vermoeidheid naar de dokter, kocht ik tegen verwachtingen in vrijwel alle messen van de AH spaaractie doordat ik veel boekjes kreek en at ik heel veel lekkere (ongezonde) dingen. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

De week is weer begonnen en het was weer tijd om te werken. Ik begin mijn dag altijd met een glas water en een kopje Green Tea Cranberry van Pickwick.

Ik maakte alweer een lippenbalsem op. Lippenbalsems heb ik altijd op mijn bureau op kantoor staan en dan gebruik ik hem ook veel vaker dan normaal.

Dinsdag

dinsdag 1

Dinsdag ging ik eindelijk na maanden naar de dokter. Ik voel me al maanden echt extreem moe. Zo erg dat als ik ’s ochtends uit mijn bed kom nog heel moe ben en het soms niet verantwoord is om auto te rijden. Ik rijd daarom altijd met mijn muziek hard aan. Ik ga al weken erg vroeg naar bed door de weeks, maar het maakt allemaal niet uit. Ik hoopte dat de dokter de oorzaak kon achterhalen. Hij stuurde me door naar een bejaarden complex bij ons in de buurt waar ik bloed heb laten prikken. Helaas was daarin niks te zien en ben ik nog niets verder, om moedeloos van te worden… Over een ruime week ga ik heerlijk een weekendje weg, hopelijk gaat het dan weer een stuk beter.

Woensdag

woensdag 1

De dag begon met in de file staan en eindigde zo ook weer. Al vond ik het niet zo heel erg, want het zonnetje scheen vrijwel de hele dag. Daar kan ik wel aan wennen hoor, heerlijk!

Donderdag

donderdag 1

Het was weer de periode van de maand. En ja, dan heb ik enorm veel trek in lekkere dingen. Ik sloot mijn avondeten af met deze lekkere kwark van AH huismerk. Ik had heel veel zin in iets lekkers en haalde bij de supermarkt bij ons in de buurt een reep Milka chocolade en een zak Maltesers. Uiteraard heb ik beide niet op en kon ik zak Maltesers sluiten zonder hem helemaal leeg gegeten te hebben.

Vrijdag

vrijdag 1

Ik kocht bij de Albert Heijn een aantal messen van de spaaractie. Ik had nog vier stickertjes nodig voor een volgende volle kaart en kreeg van een aantal mensen nog een paar volle spaarkaarten, waardoor ik uiteindelijk alle messen, op het hakmes na, heb kunnen kopen voor mijn uitzet. Ideaal zulke acties!

Over anderhalve week ga ik heerlijk een weekend weg en aangezien ik normaal gesproken in het weekend vrijwel alles doe voor de week daarna moet ik goed vooruit werken. Ik maakte alvast een planning met wat ik wanneer online wilde zetten.

 vrijdag 2

Mijn vriend nam deze reuzen tompouce mee. Hier zit zelfs ook nog slagroom tussen, echt heel erg lekker! Volgende week sport ik wel weer wat harder haha.

De rest van de avond keken we heerlijk op de bank tv.

Zaterdag

zaterdag 1

Ik maak me helemaal klaar voordat ik aan de dag begin. Soms heb ik weekenden waarin ik hele dagen in mijn pyjama loop, maar daar had ik nu niet zoveel zin in. Ik kleed me gelijk aan, doe mijn make-up en begin daarna met het bewerken van foto’s en het schrijven van artikelen.

Zondag

zondag 1

Mijn parfum had ik in een beautycase op een tafeltje staan die regelmatig in de zon stond. Dat is niet zo goed voor de parfum en ik verhuisde mijn hele parfumcollectie naar mijn kast. Ik heb toch wel wat meer parfum dan ik dacht.

Samen met mijn vriend en zijn broertje gingen we naar kennissen van hun ouders toe om even koffie te drinken. Hun ouders waren er al en wij gingen er achteraan. Ik las achterin de auto nog rustig een boekje, want het was nog een uurtje rijden. Daarna hebben we heerlijke Kip Pesto klaargemaakt om de rest van de avond op de bank voor de tv te ploffen.

Aankomende week heb ik niet zoveel op de planning staan. Ik wil vooral veel vooruit werken zodat ik een beetje lucht heb en uiteraard weer twee keer sporten.

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge