DIARY: Back To School, Hardlopen & Feestjes

overall

Afgelopen week was mijn eerste schoolweekje en ja het was best pittig om weer terug in het ritme te komen, maar daar zal je binnenkort wat meer over kunnen lezen. Ik probeerde ook weer om in mijn hardloopritme te komen aangezien ik op korte termijn de 5 km wil lopen. Mijn weekend vulde ik met een housewarmingsparty, een verjaardag en voor mijn blog schrijven. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zondag

zondag q1

Deze dag heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Ik las alvast een aantal hoofdstukken voor school door en begon aan een nieuwe serie: Orphan Black. Ik was er eerst een beetje sceptisch over, maar het is echt een goede serie!

Rond een uur of 2 ben ik naar mijn vriend gegaan en zijn we samen even in Breda wezen kijken. De rest van de avond hebben we heerlijk op bed tv gekeken terwijl het noodweer losbrak. En toen moest ik nog naar huis…. Het weer ging zo hard tekeer dat mijn vriend me thuis heeft gebracht, echt lief!

Maandag

maandag 1

Aangezien ik elke maandag vrij was, was ook de maandag in mijn eerste lesweek een vrije dag. Kijk trouwens hoe handig deze To-Do Post-Its zijn. Deze kan je bij de Hema kopen voor €2,50.

Ik begon de dag met een beschuitje met pasta, een grote beker water en mijn geurkaars die ik aangedaan had.

maandag 2

Ik maakte alvast een planning voor school. Dit keer wil ik me er echt goed aan gaan houden, want ik wil wederom alle toetsen halen dit blok en het is best wel pittig.

Ik bewerkte een aantal foto’s voor een artikel. Ik was helemaal losgegaan met make-up en nepwimpers. Het resultaat kan je vrijdag zien.

maandag 3

Goed op weg!

Deze geurkaars van de Ikea is echt heel lekker. Dit is de Vanille variant.

maandag 4

Rond een uur of 7 vond ik het wel genoeg geweest en ben ik weer verder gegaan met Orphan Black.

De rest van de avond heb ik beneden met mijn ouders tv gekeken.

Dinsdag

dinsdag 1

Dinsdag was mijn eerste schooldag weer sinds een maand of 7 en ja het was echt even wennen. Ik moest gelijk tot half 5 naar school dus dat was een flinke zit, maar mij hoor je niet klagen hoor weer even naar school vind ik ook niet verkeerd.

Eenmaal thuis weer wat huiswerk maken en de rest van de avond heb ik uitgeput op de bank gelegen.

Woensdag

woensdag 1

Ik hoefde pas om half 10 op school te zijn dus ik kon ’s ochtends nog even rustig aan doen. Ik las wat blogs door en nog een paar bladzijdes die ik nog moest lezen voor school.

En toen begon het zo hard te regenen… Ik moet 10 minuutjes tot een kwartiertje naar de bushalte fietsen en het regende echt bizar hard. Ik had een vest en een jas aan en echt alles was doorweekt. Op deze foto kan je het niet zo goed zien, maar ik heb de hele dag lopen trillen omdat ik het zo koud had en het maar niet opdroogde haha.

woensdag 2

Weer in de schoolbanken. Die stoeltjes zijn toch wel even wennen hoor in plaats van een zachte bureaustoel.

Tussenuren, die horen er ook weer bij. Ik moest 1,5 uur wachten op mijn volgende les en maakte daar gebruik van om even wat te eten en bij te kletsen met mensen die ik alweer een tijdje niet had gezien.

woensdag 3

Om half 3 was ik alweer uit en liep ik terug naar de bus. De bushalte is ook zo’n 10 minuutjes lopen. Ik beweeg nu dus weer een stuk meer dan ik normaal gesproken deed.

In de bus maakte ik nuttig gebruik van mijn tijd om wat theorie door te lezen.

Donderdagdonderdag 1

Het eerste echt vroege dagje naar school toe. Dat deed toch wel een beetje pijn hoor, al zo goed als klaar staan om kwart over 7.

Eerst een stukje fietsen om vervolgens het laatste stukje te lopen naar de bushalte.

donderdag 2

Weer in de bus naar school toe. Stiekem vind ik het toch wel lekker dat je gereden wordt in plaats van dat je zelf moet rijden en opletten.

Het was een kort dagje en rond een uur of half 2 zat ik alweer op de bank met een groot glas drinken.

donderdag 3

Mijn moeder had poffertjes voor me bewaard. Dat had ik al zo’n tijd niet op, ik heb er van genoten!

Ik kreeg schoenen binnen die ik bij Loavies besteld had. Helaas waren ze in het echt erg verschillend met het plaatje dat op de website staat. Op de foto kan je het niet zo goed zien, maar de zool was spierwit en de rest van de schoen, die ook wit hoorde te zijn, had een vies gelig kleurtje. Met als gevolg 10 euro kwijt aan heen en weer verzenden en nog geen schoenen. Echt heel jammer…

donderdag 4

’s Avonds op de bank met iets wat ik ook al heel lang niet gegeten had: Nibbit.

Uiteraard keek ik Expeditie Robinson. Thuis vinden ze dat niet zo’n leuk programma dus ik keek weer eens sinds tijden boven op mijn kamer tv.

Vrijdag

vrijdag 1

Weer een dagje op school. Gelukkig heb ik alweer weekend, want ik word er echt zo moe van. Ik moet echt serieus weer wennen aan het schoolleven.

vrijdag 2

Eenmaal thuis bracht ik de schoenen van Loavies weg.

Ik keek nog een vlog van Manon voordat ik echt aan mijn huiswerk begon.

vrijdag 3

’s Avonds hadden we een housewarmingsparty van vrienden. Ik moest alleen nog even een bosje bloemen halen. Het regende alleen echt hard en mijn auto stond redelijk ver weg. Mijn vader was zo lief om me even heen en weer naar de winkel te rijden.

Kijk wat een mooie bos bloemen de Albert Heijn heeft en ook nog eens betaalbaar!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag heb ik vrijwel geen foto’s gemaakt. Bij mijn vriend thuis vierden drie van de vijf mensen hun verjaardag ineen. Ze zijn allemaal redelijk dicht achter elkaar jarig, vandaar. Nog even de laatste boodschapjes doen.

Ik trok en koltruitje van de H&M aan die ik onlangs kocht. Ik ben er echt helemaal weg van. Uiteraard hebben we outfit foto’s gemaakt, dus houd mijn blog zeker even in de gaten.

Mijn eerste schoolweek is weer voorbij en het was echt even wennen, toch vind ik het ook wel weer fijn om op school te zitten. Aankomende week wil ik veel artikelen schrijven en tegelijkertijd ook nog veel aan school doen. Wederom een druk weekje dus.

Hoe was jouw week?

liefs

Follow

One thought on “DIARY: Back To School, Hardlopen & Feestjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge