De ‘perfecte’ mascara: L’Oréal Paris False Lash Telescopic

Ik dacht dat dit moment er nooit aan zou komen, maar eindelijk na een paar jaar heb ik de perfecte mascara gevonden. Qua make-up ben ik altijd erg moeilijk. De producten moeten gewoon fijn zijn en goed werken. Vooral een goede mascara vinden is altijd een drama. Ik heb nog nooit 1 mascara fijn gevonden. Dit zeg ik verkeerd. Ik heb absoluut fijne mascara’s gehad maar niet een enkele mascara die het juiste effect gaf dat ik wilde (goed zwart, veel volume, een mooie krul en die de hele dag goed blijft zitten). Daarom had ik vaak 2/3 mascara’s die ik samen erg fijn vond. Ik gebruikte er dus 2/3 over elkaar heen. Dit vond ik niet erg maar het zou een stuk makkelijker zijn als ik gewoon een mascara had die me goed beviel. Daarom heb ik ook verschillende mascara’s getest, maar steeds was ik niet helemaal tevreden. Totdat ik een paar maanden geleden de False Lash Telescopic mascara van L’Oréal Paris kocht. Bij de kruidvat was een actie 2 voor 20 euro dus ik dacht laat ik maar eens een andere mascara proberen. Hier ben ik erg blij om! Nu genoeg gezwijmel, jullie willen het vast met eigen ogen zien.

  

Zoals je ziet zijn mijn wimpers mooi gesepareerd en mooi verlengd. Ook zijn ze mooi zwart geworden. Ik gebruik deze mascara inmiddels alweer een paar maanden en ben nog steeds erg tevreden. Van de 20 mascara’s die ik in mijn kast heb liggen pak ik nog steeds deze het meest, dus dat zegt wel wat over hoe fijn ik hem vind. Dus als je nog op zoek bent naar een goede mascara zou ik deze zeker aanraden.

Deze mascara is verkrijgbaar bij de drogist en kost €15.99

Zijn jullie bekend met deze mascara?

~Liefs Sandra

6 thoughts on “De ‘perfecte’ mascara: L’Oréal Paris False Lash Telescopic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge