De Happiness Tag

large (3)

Begint weer vroeg donker te worden en veel mensen moeten even wennen aan de omschakeling. Ik kwam een vrolijke luchtige tag tegen en het leek me leuk om die vragen te beantwoorden. Ik vertel onder andere van welk eten en welke film ik vrolijk word. Benieuwd? Lees dan even verder.

large (5)

Van welk eten word je blij?

Qua snacks kan je me erg blij maken met een lekkere reep Milka chocolade of een stokbroodje. Wat betreft gerechten vind ik vrijwel elke mogelijke soort pasta heerlijk! Vooral veel ongezonde dingen dus haha, dat moet af en toe een keer kunnen toch?

Welke film maakt je vrolijk?

Er zijn veel soorten films die ik leuk vind om te kijken, maar de films die me echt aan het lachen maken en die ervoor zorgt dat ik de rest van de avond vrolijk ben zijn toch wel tekenfilms. Dan moet je vooral denken aan films zoals de Minions,  Pinguïns van Madagaskar, Happy Feet en elke andere tekenfilm waar lieve poppetjes in voorkomen.

Van welk kledingstuk word je vrolijk?

Er is geen specifiek kledingstuk waar ik vrolijk van wordt. Over het algemeen word ik vrolijk van nieuwe kleding die ik gekocht heb. Die moet ik een paar keer opnieuw uit de tas halen om even te kijken en soms worden mensen om me heen een beetje gek als ik het er vervolgens de hele avond nog over heb hoe blij ik er wel niet mee ben.

Van welke beautyproducten word je blij?

Dat is eigenlijk hetzelfde verhaal als de nieuwe kleding. Ik kan echt blij worden van nieuwe producten of luxe producten die ik na lang twijfelen dan uiteindelijk aangeschaft heb. Een voorbeeld daarvan is het Naked 3 palette die ik onlangs gekocht heb. Ik zat erg te twijfelen, maar nu ik hem eenmaal in mijn bezit heb word ik toch elke keer weer blij als ik hem open en de mooie kleurtjes tevoorschijn zie komen.

large (9)

Wat is je gelukkigste herinnering?

Dat is een lastige vraag. Er zijn zoveel mooie herinneringen waar ik blij van word als ik eraan denk. Bijvoorbeeld mijn allereerste vakantie samen met mijn vriend, de kerst waarbij iedereen gezellig bij elkaar zit, ik vind het belangrijk om samen met de mensen om je heen tijd vrijmaakt om leuke dingen te doen en daar komt dan vanzelf een mooie herinnering uit.

Van welke muziek word je blij?

De muziek waar ik blij van word draai ik misschien niet dagelijks, maar als het voorbij komt op de radio word ik er wel blij van. Dit is vooral Nederlandstalige muziek met een vrolijk deuntje die ik heerlijk hard in de auto mee kan blèren. Het liedje waar ik dat momenteel mee heb is het nieuwe liedje van Nielson: Hier met jou.

large (7)

Wat doe jij op dagen dat je je down voelt en weer happy wilt voelen?

Vaak plof ik dan op de bank met leuke film en eten. Precies de vragen hierboven dus haha. Daarnaast vind ik het heerlijk om op de bank onder een kleedje te zitten, een kaarsje aan te steken en een boekje te lezen. Wat bij mij ook vaak helpt is om mijn hoofd even leeg te maken en een rondje te gaan hardlopen. Winkelen ik uiteraard ook een goed medicijn.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken

Leuke uitstapjes maken met vrienden/familie, een heerlijk etentje, hardlopen en lieve kleine onverwachte dingen.

Dit was de tag alweer. Het is leuk om eens een keer stil te staan bij de dingen waar je ook daadwerkelijk blij van wordt. Dit zijn ook de momenten waarbij je je beseft dat je de dingen waar je blij van wordt vaker moet doen.

Waar word jij vrolijk van?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge