DAIRY: UIT MIJN BROEK GESCHEURD, OLAF & 10 KM HARDLOPEN

collage1

Aan het begin van de week scheen het zonnetje nog een paar dagen en kon ik heerlijk zomers gekleed naar school toe. Het leek wel alsof iedereen tegelijkertijd les had, want er stonden hordes met mensen te wachten totdat ze met de bus mee konden. Mijn moeder maakte een van mijn favoriete gerechten klaar en ik scheurde uit mijn broek, oepss… Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Ik word zo vrolijk van al die zomerse kleding! Zoveel leuker dan al die dikke truien en vesten.

Nu ik weer op school zit loop ik wel een stuk meer dan voorheen, gelukkig maar want ik voelde me zo ellendig toen ik zo weinig beweging had.

maandag 2

Naar school voor een paar uurtjes. Dat vind ik altijd wel even wennen dat je relatief veel reistijd hebt in vergelijking met de uren die je volgt. Om nog maar niet te spreken over alle tussenuren.

Eenmaal thuis heerlijk buiten wat huiswerk maken. Bij mij gaat het zoveel gemakkelijker buiten op een ligstoel dan ‘verplicht’ aan mijn bureau.

Dinsdag

dinsdag 2

Ook dinsdag was het nog lekker weer en kon ik weer sandaaltjes aan. Deze van de Primark kocht ik vorig jaar en vind ik nog steeds erg leuk. Het jammere is dat ze best snel zeer doen tussen je tenen.

En weer een ritje in de bus…

dinsdag 1

Ik had maar twee lessen, maar uiteindelijk zat ik toch nog flink wat uurtjes op school. Met twee klokuren tussenuur gaat dat natuurlijk wel hard.

Mijn moeder had een van mijn favoriete gerechten gemaakt: sla met gekookte kip en cocktailsaus, heerlijk!

Woensdag

woensdag 1

Filevorming voor de bus om 8 uur ’s ochtends. Hier moet ik wel weer aan wennen hoor. Ik moest gewoon drie bussen wachten totdat ik eindelijk mee kon. Het is dat mijn OV gratis is anders was ik echt met de auto naar school gegaan.

woensdag 2

Ook op de terugweg was het file voor de bushalte haha. 3 op een rij.

’s Avonds was het weer tijd om naar de sportschool te gaan. Ik deed hard mijn best en na een uurtje gingen we weer naar huis toe.

Donderdag

donderdag 1

Er was nog wat eten over van dinsdag en dat at ik heerlijk buiten op met een beetje salade.

’s Avonds gezellig met het hele gezinnetje beneden tv kijken. Dat is iets wat ik vroeger absoluut niet deed. Ik bracht hele dagen door op mijn kamer, maar tegenwoordig kan ik de gezelligheid wel waarderen.

Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdag was ik vrij van school en ging ik weer een dagje werken bij het bedrijf waar ik al meerdere malen stage heb gelopen. Eenmaal op mijn werk aangekomen kwam ik erachter dat ik uit mijn broek gescheurd was, oepss.

Mijn moeder had Olaf glazen voor me gekocht, omdat ik ze echt geweldig vond, die je bij de AH bij elkaar kon sparen. Mijn vriend was er ook heel blij mee haha, not!

Zaterdag

zaterdag 1

Hoe leuk is dit bloesje? Deze is van de Primark en waarschijnlijk nog wel verkrijgbaar. Ik vind hem erg leuk en heb hem ook nog in een ander patroontje.

’s Avonds keek ik mijn mijn schoonfamilie natuurlijk naar Douwe Bob!

Zondag

zondag 1

Zondagochtend werd ik rustig wakker en keek ik op mijn iPad nog wat YouTube video’s om vervolgens nog flink aan de slag te gaan met mijn schoolwerk..

Daarna gingen mijn vriend, zijn broertje en ik op pad om een stuk te gaan hardlopen, mijn vriend op de fiets ernaast want die heeft een gruwelijke hekel aan hardlopen. Uiteindelijk hebben we ruim 9 km hardgelopen. Wel met een aantal pauzes ertussen, maar die proberen we steeds meer af te bouwen. De rest van de avond hebben we heerlijk op de bank tv gekeken om vervolgens heerlijk vroeg ons bedje in te duiken.

Aankomende week moet ik nog veel voor school en mijn blog doen, dus het word een drukke week, maar het komt allemaal vast wel goed!

Ga jij nog wat leuks doen aankomende week?

 

liefs

Follow

One thought on “DAIRY: UIT MIJN BROEK GESCHEURD, OLAF & 10 KM HARDLOPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge