COCOSH SHE – MEET MATT(E) OOGSCHADUW PALETTE

Grotendeels van mijn stash bestaat uit oogschaduw. Dit zijn vooral natuurtinten. De laatste tijd begon ik steeds meer paarse tinten te gebruiken en ik kwam erachter dat deze kleur toch wel ondervertegenwoordigd is in mijn stash. Van de webshop tosave.com mocht ik een aantal producten uitzoeken, waarvan dit palette er één van is. Een palette vol mooie paarse en aardetinten, dat trouwens verdacht veel lijkt op het Meet Matte Trimony palette van The Balm. Benieuwd? Lees dan even verder.

De verpakking van het product ziet er op zich prima uit. Een zwarte kartonnen verpakking met gouden opdruk en een spiegeltje aan de binnenkant. Het is geen luxe ogende verpakking, maar daar is de prijs ook naar dus dat is prima. Het gaat uiteindelijk om de oogschaduws die het palette bevat.

Het palette bevat 9 oogschaduwkleuren, waarvan de pans redelijk groot zijn. Helaas is bij mij een oogschaduw gebroken, maar dat kan gebeuren. Het palette is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Een met lichtgrijze en lichtbruine kleuren en dit palette met paarse, huidskleurige en bruine tinten.

Van links naar rechts: Matt Lin, Matt Thomas, Matt Rossi & Matt Lopez.

Van links naar rechts: Matt Kumar, Matt Moskowitz, Matt Evans, Matt Reed & Matt Ahmed.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt versteld sta van de pigmentatie van het palette. De pigmentatie is verbazingwekkend goed en ook de textuur van de oogschaduw is prettig om mee te werken. De kleuren brengen gemakkelijk aan en zijn goed op te bouwen en te blenden. De bruine tinten in dit palette zijn niet helemaal mijn ding, doordat ze voor mij net iets te warm zijn, maar de rest van het palette heb ik al met veel plezier gebruikt. Vooral de huidskleuren in combinatie met de donkerpaarse kleur vind ik erg mooi.

Het palette is in korte tijd zeker een van mijn favorieten geworden, aangezien het een aantal  prachtige paarse tinten bevat. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en prettig om mee te werken. Dit palette is verkrijgbaar in de webshop tosave.com voor € 4,50. Een mooi palette voor een klein prijsje. Zeker een aanrader!

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge