CHRISTMAS WISHLIST

Kerstmis vind ik de allerleukste tijd van het jaar. Overal gezellige lichtjes, heerlijk eten, knus op de bank een filmpje kijken met een grote mok chocolademelk en de kerstboom. Onder die kerstboom liggen bij ons thuis altijd cadeautjes. Uiteraard zijn er nog een aantal items die ik graag zou willen hebben. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan even verder.

Urban Decay Naked 2 Palette € 51,90Meer dan een jaar geleden kocht ik mijn eerste Naked palette na lang twijfelen, het Naked 3 Palette. Ik heb er echt nooit spijt van gehad en gebruik hem nog steeds met heel veel plezier. Zijn broertje, Naked 2, zou ik graag willen toevoegen aan mijn stash!

Chloé Eau de parfum Love Story € 59,99Lekkere luchtjes kun je nooit genoeg hebben. Dit parfum rook ik onlangs in de winkel en hij is toch wel heel erg lekker. Dat terwijl hij zelfs een beetje aan de frisse kant is en ik normaal gesproken alleen maar van de zoete luchtjes ben.

Boozyshop Rose Gold kwastenset Deluxe Eye Set € 32,99 – Mijn huidige kwastenset van Zoeva heb ik inmiddels alweer een aantal jaar en ik merk toch wel dat ze wat minder zacht zijn en dat ze niet allemaal meer even fijn werken. Ik ging op zoek naar een nieuwe kwastenset en kwam uit bij de kwasten van Boozyshop. Hoe gaaf zien deze roségouden kwasten eruit? Ik heb alleen gekozen voor oogschaduw kwasten omdat ik gezichtskwasten amper gebruik. Gezichtskwasten zaten ook in mijn huidige kwastenset en die kunnen nog wel even mee doordat ik ze niet zo vaak gebruik.

Sabine Koning Guilty Pleasures kookboek € 21,99 – Het nadeel van kookboeken vind ik altijd dat er maar een aantal lekkere recepten in staan en dat de rest of heel exclusief is, of de ingrediënten zijn lastig te krijgen of de ingrediënten zijn gewoon heel erg duur. Dit kookboek van Sabine Koning staat vol lekkere recepten die iedereen eigenlijk wel lust. Hoe leuk ziet de kaft er al uit?

Dit zijn de items die op mijn wishlist staan. Eigenlijk wil ik ook heel graag nog een ringlamp, maar degene die ik wil is best wel duur en daar wil ik toch nog even voor sparen.

Wat heb jij op jouw wishlist staan?
 

liefs

Follow

4 thoughts on “CHRISTMAS WISHLIST

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge