CHLOÉ LOVE STORY EAU DE PARFUM

Dat ik een zwak heb voor parfums is waarschijnlijk al wel bekend. Een zwak voor zware of zoete parfums, van frisse geurtjes moest ik tot dusver niets hebben. Het is mijn ding gewoon niet en ik vind het al snel ruiken naar luxe wc-eend. Totdat ik deze cutie tegen kwam. Een heerlijk fris parfum van Chloé, waarvan ik de zoete variant zelfs een stuk minder lekker vond. Benieuwd? Lees dan even verder.

Top: Neroli / Hart: Oranjebloesem & Stephanotis / Basis: Musk & Sederhout

De verpakking van dit parfum is prachtig. Zelf heb ik gekozen voor de 30 ml, omdat ik al best wat luchtjes heb en ze anders veel te lang staan. Die flacon is voor mijn gevoel heel veel kleiner dan mijn andere 30 ml parfums, maar daardoor des te schattiger. Het parfum is prachtig afgewerkt en het is echt een pronkstuk om op een mooi schaaltje neer te zetten.

De geur begint heel fris, is tegelijkertijd ook licht bloemig, maar absoluut niet zoet. Het is een sprankelende frisse geur die eigenlijk meteen vertrouwd ruikt.  Het parfum is heel licht, waar ik normaal gesproken niet zo van houd, maar op een speciale manier. Elke keer wanneer ik dit parfum draag ruik ik de gehele dag vlagen van een poederig fris, maar tegelijkertijd ook warm parfum voorbij komen, wat me even weg doet dromen.

Het parfum is een juweeltje om te zien en zo ruikt hij ook, heel elegant vrouwelijk en klassiek. Ondanks dat het een parfum is met een frisse geurnoot, ben ik helemaal verliefd. Ik denk zomaar dat ik beter een grotere flacon had kunnen aanschaffen haha. Zelf kocht ik dit parfum bij OTTO voor € 59,99, maar hij is ook gewoon bij parfumerieën verkrijgbaar, wanneer je eerst even wilt ruiken.

Wat is jouw favoriete frisse parfum?

 

liefs

Follow

One thought on “CHLOÉ LOVE STORY EAU DE PARFUM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge