Catrice Ultimate Colour lipstick 240 Hey Nude

Elke ochtend doe ik mijn make-up lade open, maar pas een week geleden bedacht ik me dat ik eigenlijk amper lipsticks heb en degene die ik heb amper draag. Lipgloss heb ik daarentegen wel erg veel. Toch wil ik weer wat meer lipsticks gaan dragen en toen ik bij de Kruidvat stond kon ik het ook niet laten om een mooie lipstick van Catrice mee te nemen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


Ik heb een kwartier besluiteloos bij het Catrice schap gestaan en uiteindelijk deze beauty meegenomen. Het is de kleur 240 Hey Nude. Een mooie nude kleur maar wel met een roze ondertoon. Toen ik de kleur voor het eerst zag vond ik hem veel te donker, maar toen ik hem probeerde bleek dat hij helemaal niet zo donker is. En op mijn lippen vind ik hem heel erg mooi staan.

Hier boven zie je de swatch. Het is zoals je kunt zien een mooie roze nude kleur met een mooie glans.

Op mijn lippen vind ik hem ook erg mooi staan. Het maakt mijn lippen net iets lichter dan dat ze van zichzelf zijn. Mijn excuses voor deze foto. Je kunt het resultaat er niet heel goed zien en mijn lippen zijn erg kapot van het koude weer. Hierdoor was het erg lastig om een toonbare foto te maken.

Deze Catrice lipstick is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3.95. Zijn jullie al in het bezit van de Catrice lipstick in Hey Nude?~Liefs Sandra


Pssst ik zou het erg leuk vinden als je me zou volgen via Bloglovin.

6 thoughts on “Catrice Ultimate Colour lipstick 240 Hey Nude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge