Essence lipstick: 09 Wear Berries!

Als je mijn blog volgt heb je deze lipstick al voorbij zien komen. Ik kocht deze tijden de 1+1 gratis actie van de Kruidat. Dit was een kleur waar ik heel erg over twijfelde en ik vroeg me af of het mijn wel zou staan. Dit is één van de redenen dat ik hem al een tijdje onaangeraakt in mijn kast heb liggen. Het was wel eens tijd om deze lipstick te testen en te gaan gebruiken. Benieuwd naar de swatches? Lees dan zeker even verder.

Zoals je op de foto kunt zien is de lipstick een beetje beschadigd. Ik kocht helaas een beschadigde lipstick en door alle hectiek heb ik hem zonder te bekijken in mijn mandje gelegd. Gelukkig is hij niet gebruikt, maar komen de beschadigingen door de dop.
 
Ik had deze lipstick gezien bij Teske en vond hem bij haar prachtig staan. In de winkel kwam ik hem tegen en besloot hem ook te kopen. Eenmaal thuis gekomen in het daglicht was hij toch wel heel erg fel en liet hem in mijn kast liggen met als excuus: ik heb er nog geen foto’s van gemaakt. Dit was ook een hele klus aangezien blogger (het programma waarmee ik mijn artikelen schrijf) de kleur van de foto’s automatisch aanpaste. Hierdoor werden kleuren soms enorm vervormd. Gelukkig heb ik na veel zoekwerk dit uit kunnen schakelen.
 
Dit is de swatch van deze lipstick. Zo ziet hij er heel erg paars uit. In eerste instantie schrok ik hier best van, totdat ik hem aanbracht op mijn lippen. 
 

Oeps er zit een stukje lippenstift op mijn tand…
Het is een prachtige paarse kleur die op mijn lippen net iets minder paars is. Dit hangt af van de kleur die je lippen hebben. Het is een romige lipstick die makkelijk aan te brengen is en redelijk lang blijft zitten. Het is een kleurtje die ik normaal niet zo snel zou dragen, maar ik vind hem geweldig!
 
 
Deze lipstick is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor nog geen €2,00 dat is dus zeker een koopje. Wat is jouw favoriete lipstick?
 
 
 
~Liefs Sandra

9 thoughts on “Essence lipstick: 09 Wear Berries!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge