Catrice Eyebrow stylist – 030 Brow-n- eyed Peas


Al een hele tijd teken ik mijn wenkbrauwen bij. Vrijwel altijd met hetzelfde wenkbrauwpotlood van Catrice. Dit was inmiddels een stompje geworden die je niet meer kon slijpen. Daar had ik dus niet zoveel meer aan en besloot een nieuwe te halen. Doordat hij zo klein was geworden kon ik niet meer zien welke kleur ik had en toen ik in de winkel stond had ik echt geen flauw idee. Ik besloot er een mee te nemen die er wel redelijk op leek. Thuis aangekomen bleek hij een stukje donkerder te zijn dan degene die ik al had. Na hem een paar keer gebruikt te hebben ben ik hier helemaal enthousiast over. Deze kleur past een stuk beter bij mijn wenkbrauwen dan degene die ik al had. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder.

Zoals je kunt zien is het best een donkerbruin kleurtje, maar niet te bruin. Het moet wel een beetje natuurlijk blijven vind ik altijd.

 Op deze foto zie je mijn wenkbrauwen zonder iets. Je kunt zien dat er wel een aantal ‘gaten’ in zitten. Dit komt door het epileren, maar dat vind ik niet erg want ik teken het toch altijd bij.

Hier heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met het wenkbrauwpotlood. Toen ik de foto’s aan het uitzoeken was zag ik opeens dat ik bij mijn linker wenkbrauw nog een klein stukje vergeten ben. Maar goed, het effect is duidelijk te zien. Zelf ben ik heel erg tevreden met dit potlood en heb mijn oude wenkbrauwpotlood sinds dat ik deze heb gekocht niet meer aangeraakt.
Dit wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor een prijs van €2.49.
Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete wenkbrauwproduct is, laat het vooral even in een reactie weten!
~Liefs Sandra

3 thoughts on “Catrice Eyebrow stylist – 030 Brow-n- eyed Peas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge