CARNAVAL 2017 MINNIE MOUSE

Carnaval is weer in volle hevigheid losgebarsten. Voor mij zit het er na twee dagen feestvieren weer op, maar voor velen duurt het nog een paar daagjes. Zelf was ik te vinden in Oosterhout en Breda. Benieuwd naar mijn outfit en hoe mijn carnaval was? Lees dan even verder.

Vrijdagavond gingen we met een grote groep naar Oosterhout toe. Dat is voor ons redelijk dichtbij en we hadden het voor elkaar gekregen om met z’n allen een bus af te huren voor maar 15 euro per persoon dus dat is echt geen geld. Zelf trok ik mijn carnavalspakje van vorig jaar nog een keer aan en dus was ik wederom verkleed als Minnie Mouse. We vertrokken rond een uur of 9 naar Oosterhout waar we de eerste de beste kroeg in liepen, omdat het echt heel koud was. Daar was het zo leuk dat we daar vrijwel de hele avond zijn gebleven. Ik ben nooit zo van de carnavalsmuziek, maar ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad. De avond vloog voorbij en na een kapsalon was het om 3 uur tijd om weer naar huis toe te gaan. Daar dacht de buschauffeur ook zo over, want hij reed nog net niet met twee wielen door de bocht. Iedereen was dan ook erg blij toen we de bus weer uit konden. De laatste tijd heb ik vrijwel niks gedronken en ook was ik het niet meer gewend om laat naar bed te gaan. Ik was dan ook helemaal gesloopt toen ik thuis kwam en de alcohol kwam toch ook wat harder aan dan ik had gedacht.

Zondag werd ik dan ook wakker met een klein katertje en was ik erg duizelig en misselijk. Na een paar uurtjes op bed knapte ik gelukkig op en na het avondeten voelde ik me weer helemaal de oude. Gelukkig maar want ’s avonds zouden we weer met z’n allen naar Breda gaan. De voetbal vereniging bij mij in het dorp had drie bussen geregeld die naar Breda heen en weer reden. Het was echt heel koud en daarom trok ik een ander carnavalsjurkje aan, een pitspoes jurkje. Het klinkt heel ordinair, maar dat was niet het geval. Het is een jurkje met lange mouwen en daaronder droeg ik een dikke panty. Alsnog heel koud met de enorme wachtrijen die buiten de kroegen stonden. Een vriend van ons droeg enkel een SWAT-vestje en mocht een aantal kroegen niet binnen, omdat het provocerend zou zijn. Dat was wel een beetje jammer, maar uiteindelijk kwamen we in Peddels terecht waar het echt goed naar ons zin hadden. Ik had die dag vrij weinig gegeten en daarom dronk ik echt geen druppel. Ik had rond een uur of 2 enorme honger en heb vervolgens de halve McDonalds leeggegeten haha. De bussen haalden ons weer op op het Chasséveld en degene die bekend zijn in Breda weten dat het best een stukje lopen is vanaf de stad en zonder jas is dat best wel heel koud. Het was dan ook heerlijk om weer in een warme bus te zitten.

Ik heb genoten van mijn twee dagen carnavallen, het waren echt twee topdagen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet aan moet denken om een hele week te carnavallen, Ik was nu al doodop na twee dagen haha.

Ben jij nog wezen carnavallen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge