Carmen Straight To Go

 
Stel je bent ’s avonds voor het uitgaan uren bezig geweest met je make-up en je haar te stijlen. Eenmaal op bestemming aan gekomen is helaas niets meer van dat gestijlde haar te zien. Wat nu? Geen zorgen de redder in nood zit in je tas. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Dit is zo’n product waarvan ik dacht: Waarom hebben heel veel merken zoiets niet? De Straight To Go van Carmen is namelijk een oplaadbare stijltang. Deze stijltang heeft geen stekker en is slechts 19 cm lang, waardoor je hem gemakkelijk in je tas kan stoppen. In geval van nood kan je hem in de wc uit je tas toveren en je haar weer netjes bijwerken.
 

 

De temperatuur van de stijltang kan je instellen op 140, 160 of 180 graden. Met een opgeladen stijltang kan je zo’n 25 minuten doen. Ideaal dus om je haar even bij te werken. Bij de stijltang ontvang je een hittebestendig reisetui. Na gebruik kun je de stijltang vergrendelen en direct na gebruik opbergen.  
 
Carmen Straight To Go is uitgerust met tourmaline-technologie. Tourmaline zorgt voor  behoud van de natuurlijke oliën in het haar en geeft een optimale bescherming. Je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans. De keramische plaat met keramisch element en de bewegende plaat zorgen voor een optimale warmtegeleiding.
 
De stijltang is verkrijgbaar in diverse winkels. Voor de verkooppunten bij jou in de buurt kun je het beste kijken op de website van Carmen. Hij is te koop voor €49,95 en bij aankoop van de stijltang maak je ook nog eens kans op kaarten voor het optreden van One Direction op 24 juni 2014 in de Amsterdam Arena.

Zou jij zo’n draadloze stijltang gebruiken?~Liefs Sandra

 
 

One thought on “Carmen Straight To Go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge