(Budget) Outfit of the day: Wintertrui

 
 
Afgelopen weekend ontving ik mijn bestelling van Wehkamp. Zoals jullie gisteren al konden lezen bestelde ik een aantal truien, omdat ik hard aan winterkleding toe was. De laatste paar dagen was het erg koud en ik besloot om één van mijn nieuwe truien alvast aan te trekken. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 
Zoals jullie al op de eerste foto’s kunnen zien koos ik voor mijn witte kabeltrui. Dit is de dikste trui van allemaal en is ook nog eens heerlijk zacht. Ik was bang dat hij redelijk tuttig en oubollig zou staan, maar dat vind ik reuze meevallen.
 
De broek die ik hieronder aan heb, zou misschien ook bekend kunnen zijn. Dit is namelijk de spijkerbroek van de H&M die ik voor €10,00 kocht. Hij zit heerlijk en de kwaliteit is ook gewoon goed, in tegenstelling tot wat ik verwachtte. Hij is nog steeds te koop in de webshop.
 
De prijzen
 
Broek: €9,95
Trui: €15,92
 
Totaal kom ik voor deze outfit uit op een prijs van ongeveer €26,- Hierbij heb ik nog geen schoenen gerekend, maar dat kan je zo duur maken als je zelf wilt.
 
Ik ben erg tevreden met mijn trui en zal er van de winter zeker veel plezier van hebben. De trui is in het echt gelukkig helemaal wit en niet zo gelig als op de foto. Stiekem had ik hier al een beetje op gehoopt.
 
 
Wat draag jij het liefste om jezelf warm te houden?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 
 
Er is vanmorgen iets mis gegaan met het uploaden van het artikel. Vandaar dat het redelijk laat online komt.

4 thoughts on “(Budget) Outfit of the day: Wintertrui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge