BOEKREVIEW: HARLAN COBEN – DE VERBEELDING

de verbeelding

Nu de zomervakantie inmiddels alweer een tijdje aan de gang is heb ik menig boek versleten. Heerlijk om weer tijd te hebben om rustig een boekje te lezen. Ondanks dat ik veel plezier heb van mijn e-reader, vind ik een ouderwets papieren boek toch wel een stuk fijner lezen. Ik kreeg van mijn schoonmoeder het nieuwe boek van Harlan Coben te leen en had hem binnen no-time uitgelezen. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan even verder.

Het Verhaal

de verbeelding boek

Wat vond ik ervan?

Het duurde even voordat ik in het verhaal kwam, maar toen ik er eenmaal in zat kon ik het boek niet meer wegleggen. Het verhaal wordt verteld in de derde persoon vanuit Maya, waardoor je toch een beetje van bovenaf meekijkt in haar leven. Het is een verhaal waarbij beetje bij beetje de puzzelstukjes in elkaar vallen en op het moment dat je denkt te weten wat er aan de hand is komt Coben met een plot dat je totaal niet zag aankomen. Heerlijk vind ik zulke boeken!

Het is misschien niet het beste boek wat ik van Harlan Coben heb gelezen, maar het was zeker een spannend boek en een aanrader om te lezen als je houdt van boeken waarbij je constant voor de gek wordt gehouden.

Welk boek moet ik deze zomer ook zeker nog lezen?

 

liefs

Follow

One thought on “BOEKREVIEW: HARLAN COBEN – DE VERBEELDING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge