Birthdayhaul

Vorige week donderdag werd ik alweer 17 en heb weer allemaal erg leuke cadeautjes gehad. Vooral geld omdat ik echt niet wist wat ik moest vragen, maar van vriendinnen en mijn vriend heb ik wel super leuke dingen gehad. Ik weet nooit wat ik voor mijn verjaardag wil hebben dus voor diegene die een cadeautje voor mij moeten kopen is dat soms wel vervelend, maar uiteindelijk komen ze altijd weer met hele leuke dingen aan. En dat vind ik veel leuker om te krijgen dan dingen die ik zelf uitgezocht heb.

Als eerste de cadeautjes die ik gehad heb van mijn vriend. Hij heeft me echt heel erg verwend en ik ben zo onwijs blij met deze dingen! Het is precies wat ik wilde hebben en was ook erg verbaasd toen ik het cadeautje open maakte.

Als eerste dit palette van Sleek. Dit is het au naturel palette en heeft veel mooie neutrale kleuren die ik waarschijnlijk erg veel zal gaan gebruiken.

Ook heb ik 3 nieuwe imageplates van Konad gehad. Misschien hebben jullie dit artikel van de week wel gezien. Hierin heb ik imageplate M65 gebruikt. Ik vind het effect erg leuk en kan niet wachten totdat ik de andere kan proberen.

M57

M59

M65

Het merk Zoeva komt jullie vast wel bekend voor en behalve de kwastensets hebben ze ook veel make-up. Ik was dus ook erg blij toen ik ook nog deze 4 eyeliners zag in mijn pakje. Hier komt dus zeker nog een review over. (Net als alle andere producten is deze haul) Dit zijn de kleuren Sky High, Bourbon Street, Tree-Riffic en Moonless Night.

En als laatste *tromgeroffel* een kwastenset. Hier ben ik het meest blij mee, want dit wilde ik al heel erg lang. En ben blij dat ik nu eindelijk wat meer kwasten heb dan mijn 3 kwasten die ik altijd gebruikte. 
Van mijn oma heb ik naast geld ook een heel erg leuk vaasje met bloemen gekregen. Die heeft nu een mooi plekje op mijn tafeltje gekregen.
Ik heb ook nog hele leuke cadeautjes gehad van mijn vriendinnen.
Ik heb 2 cadeaubonnen gehad, 1 van Rituals en een bioscoopbon waarvoor ik waarschijnlijk naar Step up 4 ga met mijn vriendin.

Ook heb ik deze leuke nagelstickers gehad. Ik heb nog nooit zoiets gebruikt dus ben erg benieuwd of het werkt en hoelang het blijft zitten.

En als laatste heb ik nog 2 poedermaskers gehad van Dr. van der Hoog. Ik ben benieuwd naar het effect van deze maskers want heb alleen nog maar “Kant en klare” maskers gehad.
Dit was mijn Birthdayhaul alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.~Liefs Sandra

7 thoughts on “Birthdayhaul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge