BESTELD: ADIDAS STAN SMITH SNAKE

Aviary Photo_131048385411223322

Vorige week bestelde ik twee paar sneakers in de webshop van Adidas, ik betaalde netjes en was blij dat ik deze sneakers bemachtigd had. Helaas was dat maar van korte duur, want ik kreeg een mailtje dat er iets mis was gegaan en dat de helft van mijn bestelling geannuleerd was. Echt heel zonde, maar goed. Zaterdag kreeg ik het andere paar binnen. Benieuwd of ik ze houd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_131048385545861133

De schoenen die ik wel binnen kreeg waren de Stan Smiths met een slangenpatroontje. In het eerste oogopslag vind ik ze er leuk uitzien. Wel mis ik echt  de ‘standaard’ Adidas strepen op de zijkant, maar dat is gewoon dit model. Het slangenprintje op de zijkant vind ik wel echt gaaf!

Aviary Photo_131048386448178299

Aviary Photo_131048386211018406

Toen ik eenmaal de schoenen aangetrokken had begon de twijfel toe te slaan. Ik vind het patroontje op de schoenen erg leuk, maar de strepen op de zijkant mis ik toch wel een beetje. Die breken het geheel toch meestal wel een beetje. Ook vind ik dat de schoenen mijn voeten er groter uit laten zien dan het maatje 38 dan ik heb. Als laatste minpuntje zag ik dat er nu al een grote vouw zat in de neus van de schoen. Ik weet dat je dat niet kunt voorkomen als je de schoenen draagt, maar met deze heb ik nog niet gelopen en je ziet nu al een dikke vouw. Ik ken mezelf en ik denk dan ook dat ik me hier aan ga storen.

Aviary Photo_131048385688313466

Al met al vind ik de schoenen erg leuk, maar denk ik niet dat dit iets is voor mij. Ik wacht gewoon de nieuwe collectie even af en ga dan voor de originele Adidasjes met strepen. Ik baal heel erg dat de andere schoenen die ik had besteld geannuleerd zijn. Dat waren namelijk frambooskleurige schoenen met witte details, maar goed daar is nu niks meer aan te doen. Voor nu wacht ik gewoon even af, totdat ik schoenen vind die ik wel helemaal geweldig vind!

Draag jij regelmatig sneakers? Wat vind jij het leukste sneaker merk?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “BESTELD: ADIDAS STAN SMITH SNAKE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge