BEAUTYGLOSS LASHES BY EYLURE SILKY

Alweer een tijdje geleden bracht Mascha haar eigen nepwimperlijn uit in samenwerking met Eylure. Zelf draag ik vrijwel nooit nepwimpers, maar ik vond de Silky lashes zo mooi en subtiel dat ik ze weleens wilde uitproberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder.

De verpakking van de wimpers vind ik erg leuk, roze en girly. Op de achterkant van de verpakking staat een gebruiksaanwijzing en aan de binnenkant vind je de wimpers en een tubetje wimperlijm. De buitenkant van de wimpers zijn wat langer dan de binnenkant, wat een natuurlijke uitstraling geeft.

De Silky lashes zien er heel natuurlijk uit en zitten prettig. Door de dunne band voel je ze vrijwel niet zitten. Wel vond ik het aanbrengen van deze wimpers lastig, doordat ze elke keer los schoten, maar dat kan ook komen omdat ik er geen expert in ben. Wanneer de wimpers eenmaal zitten blijven ze ook wel echt op hun plek zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de hoekjes halverwege de avond loslaten. Het garen waarmee de wimpers aan elkaar zitten, noem je dat zo?, is wit en dat had naar mijn mening beter zwart kunnen zijn. Van veraf zie je het gelukkig niet, maar van dichtbij is het wel erg zichtbaar en op een zwarte eyeliner vind ik het zelf niet zo mooi staan.

De Beautygloss Silky Lashes by Eylure zijn subtiel en dus ideaal om dagelijks te dragen, wanneer je daar behoefte aan hebt. Ze blijven goed zitten, zijn herbruikbaar en zijn veilig voor lensdragers net als ik. De Silky Lashes kosten € 6,99 en zijn verkrijgbaar bij de Etos.

Draag jij regelmatig nepwimpers?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “BEAUTYGLOSS LASHES BY EYLURE SILKY

  1. Ziet er prima uit, ik ben echt van de lilly lashes die zijn zo mooi en lijken net echt!
    Ik draag ze vooral wanneer ik vrij ben en ik aan het vloggen ben (of wanneer ik een tutorial heb opgenomen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge