BALEA ORIENTAL FLOWER SCHEERSCHUIM

Deze scheerschuim van Balea kocht ik een tijd terug in Oberhausen, samen met de vele andere producten die ik tegelijkertijd insloeg, omdat dit merk niet verkocht wordt in Nederland en ik er dol op ben. Mijn andere scheerschuim ging een week geleden pas op en sindsdien gebruik ik de scheerschuim van Balea. Benieuwd hoe deze me bevalt? Lees dan even verder.

De scheergel zit verpakt in een vrolijke flacon met kleurrijke opdruk, wat kenmerkend is voor Balea. Ik wil op voorhand vermelden dat exact deze variant niet meer verkrijgbaar is, aangezien dit een limited edition was. Wel zijn er twee andere scheerschuimen verkrijgbaar, waarvan één wederom limited edition, die exact dezelfde ingrediënten bevatten en dus enkel een andere geur hebben. Daarom heb ik ervoor gekozen een review te schrijven van een product dat niet meer, exact in deze variant, verkrijgbaar is.

Ingrediënten

AQUA | PALMITIC ACID | TRIETHANOLAMINE | OLETH-20 | ISOPENTANE | SORBITOL | LAURETH-23 | ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE | COCAMIDE MIPA | ISOBUTANE | HYDROGENATED POLYISOBUTENE | HYDROXYETHYLCELLULOSE | PHENOXYETHANOL | PARFUM | SODIUM SULFATE | CI 47005 | CI 45100.

Gebruik

De roze scheergel verandert bij aanraking met een natte huid in een stevige witte schuim die heerlijk bloemig ruikt. Het voelt heel zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je scheermesje gemakkelijk over je huid heen glijdt. Daarnaast voedt het de huid, wat ervoor zorgt dat je benen, na het scheren met deze scheergel, zo glad aanvoelen als babybilletjes.

De scheergel van Balea voelt prettig aan, ruikt heerlijk en doet zijn werk goed. Daarnaast kost hij slechts € 1,15 per stuk, wat ik heel goedkoop vind voor zo’n fijn product. De volgende keer dat ik weer bij DM ben, de drogisterij die Balea verkoopt, sla ik zeker weer een aantal flaconnen in!

Gebruik jij scheergel bij het scheren?
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge