AUSSIE MIRACLE DRY SHAMPOO AUSSOME VOLUME

aussie masker

Droogshampoo is wat mij betreft de must-have voor in je toilettas. Het gebeurt me zo vaak dat ik ’s ochtends wakker word en mijn haar toch net wat vettiger is dan ik in gedachten had. Tijd om mijn haren helemaal te wassen heb ik dan niet. De ultieme oplossing: droogshampoo. Dit keer testte ik de Miracle Dry Shampoo in de Awesome Volume variant van Aussie uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Verpakking

droogshampoo

De droogshampoo is verpakt in een mooie matte flacon met mosgroene opdruk. Het is een lange smalle verpakking die makkelijk in de hand ligt. De verpakking bevat 180 ml.

Ingrediënten

Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Tapioca Starch, Aqua, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Parfum, Benzyl Salicylate, Eugenol,Hexyl Cinnamal, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Linalool, Citronellol, Amyl Cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Gebruik

Voor het gebruik moet je de flacon even goed schudden en vervolgens kan je het aanbrengen bij de haarwortels. Je moet het product even goed inmasseren om het daarna uit te borstelen.

Resultaat

droogshampoo resultaat

new-hair-

Het resultaat na gebruik van de droogshampoo ziet er erg goed uit. Ik had ook voor-foto’s, maar die heb ik per ongeluk verwijderd. Heel stom, maar mijn haren waren voor gebruik echt vet en konden een wasbeurt wel gebruiken. Zodra de droogshampoo in contact komt met je haar zie je er al niets meer van terug. Dat is weleens anders bij droogshampoo’s.  Mijn haar ziet er mat en fris uit. Daarnaast zorgt het inderdaad, zoals de naam al belooft, voor veel volume. De geur is trouwens ook heerlijk, een beetje zoetig!

Deze droogshampoo van Aussie is echt een product geworden waar ik niet meer zonder kan. Het zorgt ervoor dat je haar er fris en schoon uitziet, ruikt erg lekker en zorgt ook nog eens voor een volumeboost. De droogshampoo’s van Aussie zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 6,99 per stuk.

Gebruik jij regelmatig droogshampoo? Zo ja, welke vind jij erg fijn?

 

liefs

Follow

One thought on “AUSSIE MIRACLE DRY SHAMPOO AUSSOME VOLUME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge