Amika Obliphica Oil Treatment

Mijn haar is de laatste tijd redelijk droog en pluist best snel. Ik heb een paar maanden geleden wel wat fijne producten uitgeprobeerd hiervoor, maar toch blijf ik op zoek naar nieuwe en misschien wel betere producten. Er zullen dus de komende tijd een aantal reviews van verschillende oliën komen en een nieuwe conditioner die ik nu al twee keer gebruikt heb en stiekem heel tevreden over ben, maar hierover later meer. Benieuwd naar deze haarolie? Lees dan even verder.De ingrediënten


Zelf let ik eigenlijk nooit op de ingrediënten. Dit omdat ik er zelf niet zoveel verstand van heb. Voor de mensen die dit wel hebben en graag willen weten wat erin zit zie je hieronder de ingrediënten.

Nu ik zoveel vrije tijd heb werk ik best veel bij de kwekerij waar ik normaal alleen op zaterdag werk. Ik merk altijd dat mijn haar veel pluiziger is en raar aanvoelt als ik gewerkt heb. Dit komt denk ik door de luchtvochtigheid. Mijn haar is vaak nog helemaal schoon omdat ik het de dag ervoor gewassen heb en vind het zonde om het alleen hiervoor nog een keer te wassen. Daarom gebruik ik liever een product wat dit tegengaat. Ik was erg benieuwd hoe dit product van Amika zou werken. 
Voor het gebruik van Amika

Schrik niet, zoals je kunt zien pluist het best wel heel erg. Al is het in het echt minder goed zichtbaar omdat ik  nu expres in de zon ben gaan staan. Hierdoor komt mijn haarkleur ook niet overeen. Het is dus erg pluizig en ik loop hier niet graag nog een dag of 2 mee rond totdat ik normaal gesproken mijn haren weer was.
Op de gebruiksaanwijzing staat dat je een paar druppels op je hand moet doen en je handen tegen elkaar aan moet wrijven om het product gelijkmatig te verdelen. Hierna kan je het verdelen door je haar heen. Ik moest goed oppassen dat er niet veel te veel van de olie op mijn handen kwam doordat er best een grote opening in zit, maar dit is gewoon een kwestie van oefenen en geduld hebben.
Na het gebruik van Amika

En zo zag mijn haar eruit nadat ik de olie door mijn haar verdeeld had. Ik zie een enorm groot verschil en mijn haar voelde ook gelijk weer lekker zacht aan. Ook ruikt de olie erg lekker wat een pluspunt is. Aan de bovenkant zie je nog wel wat uitstekende haartjes, maar dit komt doordat ik het product voornamelijk onderaan heb aangebracht en doordat de zon erop staat. Hierdoor is alles een stuk beter zichtbaar.
Ik ben echt tevreden over dit product, het werkt goed en doet wat het moet doen. Er zit 30 ml in een verpakking wat echt veel is aangezien je maar twee druppels gebruikt om lang haar zoals mijn haar pluisvrij te maken. Heb je iets korter haar dan heb je aan één druppel ook wel genoeg. Dit product van Amika is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens voor een prijs van €13.70.
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Amika Obliphica Oil Treatment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge