Action: Geurbranderset Wax Moods

Afgelopen week kreeg ik een heel erg leuk pakketje binnen, maar om het te kunnen gebruiken had ik nog wel wat nodig. Ik ging op zoek bij de Action en vond daar dit leuke geurbrandertje. Ik ben echt fan van geurkaarsen en wilde een geurbrander dan ook graag een keer uitproberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

In eerste instantie kocht ik dit geurbrandertje van de Action omdat ik een pakketje had ontvangen met een aantal Wax Melts erin. Deze kan je natuurlijk niet gebruiken zonder brandertje. Ik keek bij de Action rond en vond daar dit schattige geurbrandersetje.

 

Dit setje bevat een brandertje en ook nog eens 6 Wax Moods. Hoewel ik het eerst eigenlijk niet van plan was leek het me toch leuk om te reviewen. De verpakking ziet er mooi uit en het is dan ook ideaal om cadeau te geven.

 
Het brandertje zelf ziet er schattig uit door de oudroze kleur en de hartvormige opening. Als je niet zo gek bent op roze kun je ook kiezen voor een van de andere kleuren. Het brandertje is namelijk verkrijgbaar in het wit, blauw, bruin en roze.

Bij het setje horen ook Wax Moods in 6 verschillende geuren. ( Magic Marrakesh, Delightful Dream, Fortune Fruits, Sweet Sensation, Cinnamon Cookies & één geur waarvan ik de naam maar niet van kan ontcijferen) Deze Wax Moods zijn ook los verkrijgbaar, waardoor je zelf de luchtjes uit kunt zoeken die je lekker vindt. Natuurlijk hoef je niet persé deze Wax Moods terug te kopen. Je kunt de Wax Melts van elk merk gewoon gebruiken bij dit brandertje.
 

Het brandertje is gemakkelijk te gebruiken. Je stopt een waxinelichtje door de opening en steekt hem aan. Vervolgens leg je een Wax Mood naar keuze in het schaaltje bovenop. Door de warmte smelt de wax en komt er een heerlijke geur vrij. 

 

Deze Wax Moods van de Action zijn niet zo sterk qua geur. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, maar als je een grote ruimte wilt voorzien van een heerlijk luchtje is het wellicht beter om de Wax Melts van een ander merk te proberen.

 
Ik ben erg tevreden over dit setje. Het brandertje ziet er schattig uit en de melts vind ik, op een paar na, ook lekker ruiken. De Wax Moods zijn misschien niet heel sterk qua geur, maar €1,99 voor dit setje vind ik zeker een goede deal.
 
Gebruik jij een geurbrandertje? Zo ja, welke Wax Melts gebruik jij het liefste?
 
 
 
 
~Liefs Sandra  
 

5 thoughts on “Action: Geurbranderset Wax Moods

  1. de brander is echt heel erg leuk, zelf hebben wij er eentje in het portiek staan in het zithoekje wat wij er gemaakt hebben, momenteel heb ik een behoorlijk groot aantal waxjes van puresoap.nl en die ruiken echt jammiejammie

  2. Wat ziet 'ie er schattig uit, echt leuk! Wij hebben zelf ook zo'n brandertje staan, met in de kast een hele doos vol wax melts 🙂 Superlekker als die geur zich langzaam door de kamers verspreidt… Fijne review!

  3. Het is zeker een leuk brander, alleen niet meer voor ons. Wij hadden hem afgelopen week aan staan en toen vloog hij ineens in de fik. hou hem in de gaten als je hem aan hebt. Wij hebben hem wel meteen weggedaan. Ik weet niet of dit bij meerdere mensen is gebeurt. Alleen ik waarschuw je er liever mee. X

  4. Wax melts zijn prima, beter elfs dan de dure merken omdat ze een sstuk subtieler geuren, maar dat ia natuurlijk een kwestie van smaak.
    Voor de brander heb ik toch maar wat meer uitgegeven in een tuincentrum, nadat ik diverse van die action dingen gebruikt heb, die niet voldoende hittebestendig bleken: na 3, 4 keer gebruiken ontstonden microscheurtjes, waardoor de wax naar de binnenkant van de brander sijpelde. Een aantal keer vloog die wax aan de binnenkant van de brander in de fik. Sinds ik die duurdere branders heb, geen problemen meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge