ACTION DRY SHAMPOO PRO SET HAIRCARE

droogshampoo pro set

Ik ben bezig om het wassen van mijn haar af te bouwen. Toch loop ik liever niet een aantal dagen met vet haar rond. De perfecte oplossing is dan droogshampoo. Voor een drogisterij droogshampoo betaal je al gauw € 5,00. Bij de Action kwam ik een goedkopere variant tegen en was benieuwd of hij net zo fijn werkt als een wat duurdere variant. Ik nam hem mee en testte hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

resultaat

Ik val maar gelijk met de deur in huis met twee foto’s van mijn vette haar. Links is voor het gebruik van droogshampoo, zoals je kunt zien is droogshampoo meer dan welkom, want zonder er iets aan te doen ga ik zo de deur niet meer uit. Ik schudde de bus goed en sprayde van een afstandje het product op mijn haar. Het product voelt niet fijn aan. Het is een hele nattige substantie en de geur is ronduit walgelijk. Ook het resultaat is subtiel gezegd niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Mijn haar krijgt een viezige half matgrijze finish. Mijn haar ziet er heel slierterig uit en nog viezer dan het al was. De geur van dit product blijf je ook constant ruiken en daar word je niet vrolijk van. Ik heb na gebruik mijn haar dan ook gelijk gewassen en deze droogshampoo weggegooid.

droogshampoo

Op zijn zachts gezegd ben ik niet zo te spreken over dit product. Het product is heel nat en zorgt ervoor dat je je haar gelijk wilt wassen, wat niet helemaal de bedoeling zou moeten zijn. Nee dit is geen aanrader. Ik zou er als ik hem in de winkel tegen kwam met een grote boog omheen lopen. Deze droogshampoo is verkrijgbaar bij de Action voor € 1,29.

Gebruik jij droogshampoo? Zo ja, welke gebruik jij graag?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “ACTION DRY SHAMPOO PRO SET HAIRCARE

  1. Oh wat ontzettend jammer! Toen ik de titel las van dit blogje hoopte ik echt dat het een goed product zou zijn. Idd, drogisterij droogshampoo’s zijn toch wel behoorlijk duur dus een goedkope optie was fijn geweest. Helaas!! Wel fijn dat je het getest hebt, weet ik ook weer dat ik die niet uit hoef te proberen! 😀

    Liefs! XX

  2. He wat jammer! Ik heb deze ook en ben er meer dan tevreden over! Ook het prijsje is fijn 🙂
    Nog even verdere zoektocht voor een betaalbare droogshampoo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge