Action Blushes

Blushes gebruik ik af en toe, maar niet regelmatig. Dat is ook de reden dat ik maar een aantal blushes bezit. Toen ik bij de Action was zag ik deze drie blushes. Het leek me leuk om deze te testen aangezien ik er al best veel positieve dingen over gehoord had. Deze blushes zijn budgetproof en ook nog eens van erg goede kwaliteit. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Zoals je op de foto kunt zien is de middelste blush rond terwijl de andere twee rechthoekig zijn. De ronde blush komt nog uit een oude collectie en heeft een hele andere verpakking. Als de blush zo in het doosje zit doe hij me heel erg denken aan de blushes van MAC. Helaas ziet de blush er heel anders uit als je hem uit het doosje haalt.
 
Zo haalde ik de blush uit de verpakking. Het is niet mijn smaak en dat is zacht uitgedrukt. De zilveren rand op de bovenkant was al beschadigd en dat terwijl het doosje nog goed dichtgeplakt zat. Het voelt heel goedkoop aan. Je kan natuurlijk ook niet veel verwachten voor die paar centen die je betaald hebt, dus dat moet je even door de vingers zien. Het gaat uiteindelijk om het product dat erin zit. Toch ben ik erg blij dat MAX de verpakking heeft veranderd. Dit is kleur 032 Rosewood.
 
 
Ik vroeg me af waarom de blush zelf zo dik was, maar daar kwam ik al snel achter. Als je de blush optilt zit er onderin nog een vakje. Hierin zit een puff en een spiegel waarin je gemakkelijk je make-up kunt controleren en de blush aan kunt brengen. De puff zal ik zelf niet snel gebruiken, omdat ik dat niet fijn vind werken, maar het spiegeltje is wel erg handig.
 
 
De kleur van de blush is een mooi zachtroze kleurtje met een peachy gloed. Dit zie je pas goed als je de swatches bekijkt. De blushes zijn allemaal goed gepigmenteerd en niet heel poederig, waar ik bang voor was. Deze blush is erg geschikt voor de wat lichtere huidjes. Op een wat donkerdere huid zie je van deze blush denk ik niet zoveel terug.
 
De tweede blush is de heftigste van allemaal. Het is een heel fel en framboosachtig kleurtje. Ook deze blush is erg goed gepigmenteerd en je moet daarom goed oppassen dat je niet teveel van deze kleur aanbrengt. Dit zijn de nieuwe verpakkingen van de blushes en dat is zeker een hele verbetering. Het ziet er een stuk beter uit en voelt ook steviger. Geen zilver, maar een zwarte verpakking met een doorzichtig dekseltje. Dit is kleur 860 Brown, wat best een rare naam is aangezien ik hem meer roze vind.
 
 

 
 
Deze blush is mijn favoriet. Het is een hele draagbare blush en past vrijwel overal bij. Het is een oudroze kleurtje en laat ook een hele subtiele glans achter. Wederom is ook deze blush goed gepigmenteerd en brengt hij gemakkelijk aan. De blush heeft een fijne textuur waardoor je hem goed kunt blenden. Dit is kleur 866 Rosewood. Komt jullie die naam ook bekend voor? Het is namelijk dezelfde naam als de eerste blush, terwijl het absoluut niet dezelfde kleuren zijn. Dat is dus wel opvallend. Als je op zoek bent naar één van deze kleuren, let dan even goed op.
 
Deze nieuwe verpakkingen hebben ook een ‘geheim’ vakje. Het verbaasde me dat er een poederkwast in zit in plaats van een puff. Ik was een beetje angstig dat deze kwast heel erg zou prikken, maar dat is absoluut niet het geval. Deze kwast is echt heel erg zacht! Ik had het niet verwacht, maar met deze kwast zou ik mijn blush zeker aan kunnen brengen. En dat terwijl ik mijn hele zachte kwasten van Zoeva gewend ben, dus dat zegt wel wat. De nieuwe verpakking is echt een hele verbetering.
 
Swatches
 
 
 
Alle drie de blushes hebben een hele fijne textuur die helemaal niet poederig is, waardoor de blush gemakkelijk aan te brengen is. De bovenste blush is 032 Rosewood, het zachtroze kleurtje met de perzikachtige tint erin. Het is een mooie, maar redelijk veilige kleur. Daaronder zie je 860 Brown. De kleur is verre van bruin, dus de naam is een beetje raar gekozen. Het is echt een prachtig kleurtje dat me gelijk een zomers gevoel geeft. De onderste kleur is 866 Rosewood. Persoonlijk had ik deze kleur Brown genoemd. Het is een mooi oudroze kleurtje waar ik echt gek op ben.
 
 
Ik ben echt heel erg tevreden met deze blushes. Ze zijn van goede kwaliteit en kosten ook nog eens bijna niks. De verpakking is een minpuntje, maar voor dat geld kan je ook niet veel verwachten. De blushes kosten €0,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Action.
 
 
 
 
~Liefs Sandra 
 
 

4 thoughts on “Action Blushes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge