OUTFIT: THE SUN IS FINALLY SHINING!

Het zonnetje laat zich afgelopen weken weer wat vaker zien en ik kan daar echt van genieten! Afgelopen zaterdag lieten mijn vriend en ik de hond uit op het strand en het was echt heerlijk. Uiteraard maakten we ook gelijk wat outfitfoto’s, die wel wat aan de donkere kant zijn helaas… Aan de felle zon zijn we nog niet zo goed gewend tijdens het maken van foto’s haha. Benieuwd? Lees dan even verder.

Jas: H&M / Trui: Supertrash / Broek: H&M / Tas: Fiorelli / Schoenen: Adidas

Ik kan echt niet wachten totdat het zonnetje echt flink begint te schijnen en ik eindelijk al mijn zomerkleding weer aan kan. Helaas beperken de warme dagen zich voor nu tot door de weeks, wanneer ik gewoon moet werken. De foto’s zijn niet helemaal uitgepakt zoals de bedoeling was, ze zijn wel erg donker. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ze zou gebruiken, maar wilde deze outfit toch met jullie delen. De weken vliegen trouwens echt voorbij. Elke keer is het weekend voor mijn gevoel net voorbij en dan is het alweer vrijdag en is het weekend weer opnieuw begonnen.

Ga jij nog genieten van het lekkere weer deze week? Of ben je ook erg druk met school/werk?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “OUTFIT: THE SUN IS FINALLY SHINING!

  1. Wat een leuke outfit! Ik vind het erg leuk gecombineerd.
    Heerlijk he dat weer? Ik moet nog eventjes twee weekjes blokken voor de tentamens maar wel ondertussen in het heerlijke zonnetje.
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge