5X VOORDELEN VAN EEN BADPAK

Waar voorheen badpakken gezien werden als suf en ouderwets, zijn ze sinds een jaar niet meer uit de winkel te denken. Een paar maanden geleden schreef ik een artikel met de 12 leukste bikini’s voor de zomer. In dit artikel staat het badpak centraal waarbij ik in ga op de voordelen van het badpak en mijn favoriete type badpak. Benieuwd? Lees dan even verder.

Voordelen badpak

  1. Het zit comfortabel. Je hebt geen last van snijdende bandjes en bikinibroekjes die tussen je billen verdwijnen.
  2. Je hebt tegenwoordig de meest mooie exemplaren die ook nog eens onwijs sexy zijn, doordat ze bij de benen hoog uitgesneden zijn of cut-outs hebben.
  3. Niet hoeven nadenken hoe je het water in duikt. Hoe vaak heb ik niet gehad dat ik na een duik in het water of een grote golf snel mijn bikini weer op zijn plek moest doen. Een badpak blijft mooi op zijn plek zitten.
  4. Het is corrigerend. Een badpak bedekt je buik en corrigeert licht doordat hij nauwsluitend is. Aangezien je tijdens je vakantie vaak wat ongezonder eet, is dat toch wel een prettige bijkomstigheid.
  5. Je kunt een badpak perfect dragen als top. Een leuk broekje eroverheen en je beach-outfit is klaar.

Favoriete type badpakken

Een van mijn favoriete type badpakken is het badpak in een egale kleur, het liefste marineblauw of koraalroze, met mooi gevormde cups, smalle bandjes en plooien aan de voorkant die de extra vakantiekilo’s verdoezelen. Het type ouderwets badpak vind ik ook erg leuk, maar dan wel in een nieuw jasje gegoten met een leuke print. Zo zag ik bijvoorbeeld in de webshop van Peter Hahn een heleboel modellen met gave prints. Over prints gesproken, ik ben echt dol op dierenprints, maar wat je nu ook heel veel ziet op bikini’s en badpakken zijn de natuurlijke prints met veel grote groene bladeren in combinatie met een kleur als roze of blauw. Dit in combinatie met een badpak met V-vormige halslijn is echt het ultieme badpak voor mij!

Heb jij al een badpak in je kledingkast liggen? Zelf heb ik er nog geen in mijn bezit, maar ik zou er zeker graag een toevoegen aan mijn collectie badkleding. Mocht je op zoek zijn naar een badpak, dan hoop ik je met dit artikel in ieder geval geïnspireerd te hebben. Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete type badpak is!

 

liefs

Follow

3 thoughts on “5X VOORDELEN VAN EEN BADPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge