4x Budget restaurants in de buurt van Breda

dinner-table

Ik ben echt dol op lekker eten. Ik ga dan ook graag uit eten, maar het liefst geef ik er niet al teveel geld aan uit. In de loop der jaren hebben ik en mijn vriend een aantal heerlijke budget restaurants ontdekt. Twee restaurants hiervan zijn ketens en zitten waarschijnlijk ook wel bij jou in de buurt als je niet in de buurt van Breda woont. Benieuwd? Lees dan even verder.

Il Padrino – Italiaans

Dit restaurant is een van de eerste restaurant die wij ontdekte. Het is een Italiaans restaurant in het centrum van Breda. Het restaurant zelf is een knus gezellig restaurant met vriendelijk personeel. Op de kaart staan vooral pizza en pastagerechten, maar er staan ook vleesgerechten op de kaart. Ook kun je je pizza helemaal zelf samenstellen door de gewenste ingrediënten te kiezen. De prijs van het hoofdgerecht liggen tussen de € 7,00 & € 9,00 wanneer je voor pizza of pasta kiest en tussen de € 9,00 & € 15,00 wanneer je voor een ander gerecht kiest. Daarnaast doet Il Padrino ook mee met de AH Restaurant actie waardoor je voor € 10,00 p.p. kunt genieten van een driegangendiner.

La Cubanita – Tapas

La Cubanita is een restaurant wat velen van jullie waarschijnlijk wel kennen. Het heeft inmiddels zo’n 45 vestigingen en heeft een bijzonder sfeertje door de caribische muziek en kleurrijke inrichting. Per ronde kan je twee gerechtjes bestellen van de kaart die veel verschillende soorten gerechtjes bevat. Na afloop kan je nog een leuk berichtje achterlaten op de muren, die inmiddels goed vol gekladderd is met kleine berichtjes. Doordeweeks kan je voor € 17,50 p.p onbeperkt gerechtjes eten (exclusief drank en toetjes) en in het weekend kan je dat voor € 22,50 p.p.

’t Hart van Breda – Studentencafé

’t Hart van Breda is een cafeetjes in Breda wat ook wel bekend staat als een studentencafé, waar je op een zomerdag ook heerlijk buiten op het terras een drankje kunt nuttigen. Culinair hoogstaand eten is het niet, maar dat hoeft ook niet altijd. Je kunt er o.a. heerlijke hamburgers, saté, varkenshaas & schnitzel eten voor ongeveer € 15,00. Daarnaast hebben ze ook nog dagspecials waardoor je voor € 9,50 heerlijk kunt eten.

Happy Italy – Italiaans

Onze absolute favoriet heb ik voor het laatst bewaard. Dat we houden van Italiaans eten zal je waarschijnlijk wel door hebben. Happy Italy heeft inmiddels 8 vestigingen en is een keten die de laatste tijd enorm gegroeid is. Op de kaart staan de meest heerlijke pasta’s en pizza’s en echt alles smaakt heerlijk! De porties zijn enorm waardoor je na het hoofdgerecht eigenlijk al echt vol zit, maar door de heerlijke toetjes (pizza met mascarpone, aardbeien en poedersuiker) laat je jezelf toch steeds verleiden om nog net wat meer te eten. Het enige nadeel van Happy Italy is dat je van tevoren niet kunt reserveren en dus soms even moet wachten, maar als je je daarop instelt is dat geen probleem. Het wachten ben je snel vergeten als je weer een heerlijk gerecht voorgeschoteld krijgt. De prijzen voor een pizza of pasta liggen tussen de € 5,00 en € 11,00 wat geen geld is voor al die heerlijke gerechten.

Dit zijn mijn favoriete budget restaurants waar ik graag een hapje ga eten. Uiteraard vind ik het erg leuk om ook andere restaurants te ontdekken, dus laat ook zeker even jouw favorieten in een reactie achter!

 

liefs

Follow

2 thoughts on “4x Budget restaurants in de buurt van Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge