TAG: 15 REISDILEMMA’S

collage tag

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag beantwoord heb. Ik ging op zoek naar een leuke tag en koos een tag uit die een keer niks met beauty of fashion te maken heeft. Vandaag beantwoord ik 15 reisdillema’s. De tag komt van Reisdoc.nl. Benieuwd? Lees dan even verder.

ZONVAKANTIE / WINTERSPORT

Op wintersport ben ik nog nooit geweest. Het lijkt me wel een keer leuk om te doen, maar mijn zomervakantie zou ik er nooit voor opgeven.

VAKANTIE AAN DE KUST / VAKANTIE IN HET BINNENLAND

Absoluut een vakantie aan de kust. Hoe heerlijk is het om zo het strand op te kunnen lopen, je handdoekje neer te leggen en te genieten van het mooie uitzicht en het lekkere weer. ’s Avonds nog een stukje wandelen op het strand terwijl de zon langzaam ondergaat, het ultieme vakantiegevoel!

EUROPEES ETEN / AZIATISCH ETEN

Ik ben echt dol op eten, maar het liefste toch wel Europees. Met de Italiaanse keuken kan je me echt heel blij maken!

WEG MET VRIENDINNEN / WEG MET PARTNER

De keren dat ik zonder ouders op vakantie was geweest was met mijn vriend. Dat is ook gelijk mijn beste maatje en niets is leuker dan heerlijk samen weg te gaan.

collage

ACTIEVE VAKANTIE / LUIERVAKANTIE

Ik vind het leuk om dingen van de omgeving te zien, maar vakantie is voor mij ook altijd wel echt uitrusten met een boekje erbij. Het liefste dus een combinatie van beide, maar als ik echt moet kiezen dan kies ik toch maar voor de luiervakantie. De hele dag van hot naar her reizen trek ik niet echt haha.

AZIË / AFRIKA

Afrika trekt me niet zo. Als ik echt moet kiezen dan kies ik voor Azië al ga ik liever naar een tropisch eiland haha.

BARCELONA / ROME

Barcelona ben ik al een keer geweest en vond ik erg leuk. Rome zou ik graag nog een keer naartoe willen dus dan maar nooit meer naar Barcelona zodat ik Rome ook nog kan zien.

HOTEL / CAMPING

Ik ben echt totaal niet van het kamperen. Geef mijn alsjeblieft maar een mooie hotelkamer.

collage 2

CITYTRIP / NATUURVAKANTIE

Natuur kan echt heel mooi zijn, maar ik zie ook graag wat van de omgeving. Vandaar dat ik dan liever voor een citytrip zou gaan.

WERELDREIS / DE WERELD ZIEN IN MEERDERE KEREN

Het lijkt me prachtig om delen van de wereld te zien, maar dat zou ik dan veel liever in meerdere keren doen dan dat ik in een keer een half jaar tot een jaar van huis weg ben. Ik denk dat dat ook wat beter is voor mijn spaarrekening haha.

NOOIT MEER REIZEN / NOOIT MEER JE VRIENDEN ZIEN

Dat is niet zo moeilijk. Je vrienden nooit zien om te kunnen reizen zouden denk ik niet zo heel veel mensen kiezen.

WEG MET DE AUTO / WEG MET HET VLIEGTUIG

Hoewel ik het ook niet erg vind om met de auto weg te gaan is het wel zo dat bepaalde mooie plekken en eilanden nou eenmaal niet met de auto te bereiken zijn. Dan ga ik toch liever met het vliegtuig.

collage 3

BACKPACKEN / CRUISEN

Backpacken is echt absoluut niets voor mij. Laat me dan maar op een cruise gaan.

ALLES REGELEN / OP DE BONNEFOOI

Dit is een heel lastig dilemma. Ik vind het vaak fijn als het grootste gedeelte geregeld is, maar echt alles al vooruitplannen dat lijkt me echt helemaal niks. Wij hebben wel eens naast een stel in het zwembad gezeten dat echt een hele lijst had. Tot 11.15 aan het zwembad. Dan eten tot 11.30 vervolgens weg hierheen…. En zo hadden ze hun hele vakantie uitgestippeld. Dat lijkt me echt helemaal niks. Dus ondanks dat ik er wel van houd om alvast de grote dingen te regelen zou ik dan toch maar op de bonnefooi weggaan.

ROADTRIP / OP EEN PLEK BLIJVEN

Dit was ook een lastige. Dit hangt denk ik heel erg af van de soort vakantie. Als je echt naar Amerika en dergelijke gaat is een roadtrip wel noodzakelijk om dingen te kunnen zien. Ga je naar de Canarische Eilanden, dan kan je gewoon een auto huren om wat meer van het eiland te zien, maar als ik echt moet kiezen kies ik voor een roadtrip zodat je wat meer van het land kunt zien.

Ik vond dit echt een hele leuke TAG om te beantwoorden. Ik kan dan ook echt niet wachten totdat het zomer is en we weer heerlijk weg kunnen. We hebben voor komende zomer een hotel geboekt in Kos waar een aantal vrienden van ons dan ook zijn. Heb er echt zin in!

Heb jij al plannen voor komende zomer?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge