Wishlist Sinterklaas en Kerst

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van beautysets waar je heel erg leuk en makkelijk je eigen collage kunt maken. Het leek me leuk en ben meteen aan de slag gegaan. Het is niet moeilijk, en ik ben zeker van plan meer van zulk soort collages te maken. Ik hoop dat ze er door veel te oefenen steeds mooier uit gaan zien. Bij deze dus mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst.


Beautysets - Wishlist

Persoonlijk vind ik het er erg leuk uit zien. Wat vinden jullie hiervan? Zal ik vaker zo’n soort artikel gaan maken?
~Liefs Sandra

12 thoughts on “Wishlist Sinterklaas en Kerst

  1. Wat leuk, dit is gewoon een soort Polyvore maar dan voor beautyproducten. Ik wil dit wel een keer proberen en ik zeg: zeker nog eens zo'n artikel. Je hebt een erg leuke wishlist. Ik wil ook het Naked 2 palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge