Wishlist Februari 2014

Beauty wishlist Feb 2014


Iedereen heeft wel een lijstje met spullen die ze heel graag zouden willen hebben, maar toch wel heel erg prijzig zijn. Ook ik heb zo’n lijstje die op één ding na geheel bestaat uit beautyproducten. Bijna alle producten uit mijn wishlist zijn erg prijzig en ik weet dat ik het toch niet allemaal zou kopen, maar bij een wishlist mag je blijven dromen toch? Benieuwd? Lees dan even verder.

 
 
Het eerste product wat absoluut op nummer 1 staat is (natuurlijk) een Naked palette van Urban Decay. Hoewel er net een nieuwe versie van het Naked palette uitgekomen is, zou ik toch kiezen voor Naked 2. Deze kleuren spreken me meer aan. De kleuren uit Naked 3 zijn grotendeel allemaal lichte kleuren en ik heb graag wat meer variatie.
 
 
 
Op nummer twee staat ook een prachtig palette. Velen hebben dit palette in hun stash liggen en eigenlijk is hij onmisbaar als je kijkt wat voor prachtige kleuren dit palette bevat. Ik heb het over het Natural Eye palette van Too Faced. Het bevat kleuren om een neutrale look mee te maken, maar ook om een wat heftigere look te maken. Het is een palette waar je alle kanten mee op kan.
 
 
 
Ik heb al een krultang, maar ik zou graag ook nog een krultang willen met een klemmetje. Eentje die prachtige losse krullen kan maken. Het allerliefste natuurlijk een CHI tang, omdat ze kwalitatief heel goed zijn en ook zorgen voor een prachtig resultaat.
 
 
 
Een luchtje waar ik al een tijd weg van ben is Loverdose van Diesel. Helaas is dit parfum best prijzig en heb ik nog best veel luchtjes. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik er eerst een paar op moet maken voordat ik weer een nieuwe koop. Maar zeg nou zelf: Het flesje ziet er toch al prachtig uit?
 
De laatste twee dingen van mijn wishlist zijn wat makkelijker te realiseren. Als eerste een mineralize skinfinish van Mac. Het liefste wil ik Soft and Gentle, maar Lightscapade is ook erg mooi. Dit is een prachtige highlighter die erg bekend is in beautywereld. Hij is prijzig, maar zeker haalbaar. Ik heb nog een cadeaubon liggen waardoor ik nog maar een paar euro bij hoef te leggen. Dan is het nog eens leuk.
 
 
 
Als laatste iets wat heel gemakkelijk te realiseren is, namelijk een paar pareloorbellen. Een tijdje geleden had ik een paar pareloorbellen, maar helaas ben ik er toen één kwijtgeraakt. Ik vond het zo leuk staan, maar elke keer als ik in de stad ben vergeet ik ze mee te nemen. Deze zal ik hopelijk snel van mijn wishlist strepen.
 
 
Wat staat er op jouw wishlist?

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen? Je kunt dan gemakkelijk gratis abonneren door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.  
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 thoughts on “Wishlist Februari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge