Winged ooglook

Alweer een hele tijd geleden begon de trend met de winged eyeliners. Na heel veel oefenen lukte het met toen eindelijk, maar op een verklaarbare wijze lukte het vanaf de een op de andere dag niet meer. Onderlaatst probeerde ik het weer eens overnieuw, omdat ik het toch wel erg mooi vind en opeens lukte het me weer. Uiteindelijk maakte ik deze look met winged eyeliner. Benieuwd? Lees dan even verder.

Voor deze look had ik een mooie bruine ooglook met een winged eyeliner in mijn hoofd. Voor deze look heb ik drie kleuren uit het Au Natural palette van Sleek gebruikt, namelijk Taupe, Mineral Earth & Regal. Hierboven kun je de swatches zien van de kleuren, zodat je in jouw stash op zoek kunt gaan naar kleuren die erop lijken, als je deze look na wilt maken.
 
Als eerste bracht ik Taupe aan over 3/4e van mijn ooglid. In mijn buitenste ooghoek bracht ik deze kleur niet aan, waardoor straks de donkere kleuren geen lichte ondergrond hebben. Hierdoor zal de kleur wat donkerder en intenser zijn. Daarna breng je Mineral Earth aan in je buitenste ooghoek en blend je deze lichtjes uit in het begin van je crease. Daarna pak je de matbruine kleur en breng je deze aan in je buitenste ooghoek en ook deze vervaag je in je crease. De matbruine kleur breng je ook nog aan onder je onderste wimperrand met een dun kwastje.

 

Voor de wing maakte ik gebruik van mijn favoriete budget eyeliner. Dit is de Liquid Liner van Catrice in de kleur 010 Dating Joe Black. Deze heeft een stevige vilten tip waardoor je gemakkelijk je wing kunt zetten. Het geheel maak je nog af met wat mascara en dan heb je een prachtige ooglook waar je gegarandeerd complimentjes over krijgt.
 
 
Draag jij weleens een winged eyeliner?
 
 
 
 

~Liefs Sandra

One thought on “Winged ooglook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge