Winactie Pure Soap

Vorige week heb je wellicht het artikel voorbij zien komen over Pure Soap, een leuke webshop met allemaal handgemaakte producten (o.a. Wax Melts). Ik liet al doorschemeren dat er nog iets leuks zou komen wat te maken had met Pure Soap. Zoals je al in de titel hebt kunnen lezen is dat een winactie waarbij je een cadeaubon t.w.v. €10,00 kunt winnen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Voor degene die Pure Soap nog niet kennen nog even een korte beschrijving. Pure Soap is een webshop met allemaal handgemaakte artikelen. Ze zijn begonnen met zeepjes die uitsluitend met plantaardige oliën en boters, aangevuld met natuurlijke en verzorgende ingrediënten, worden gemaakt. Inmiddels zijn ze zijn daar niet alleen bij gebleven. Ze maken nu ook handgemaakte doucheproducten, producten m.b.t. lichaamsverzorging,  scrubs, lippenbalsem, massagekaarsen, parfum en Wax Melts. Van dat laatste product heb ik er vijf mogen testen, waarvan het review online staat.
 
Je kan een cadeaubon winnen ter waarde van €10,00 die je vrij kunt besteden in de webshop van Pure Soap. Hier zou je maar liefst 10 wax melts van kunnen kopen, maar natuurlijk ook de andere producten die in de webshop verkrijgbaar zijn.
 
 
Wat moet je doen om kans te maken op deze cadeaubon?
 
Volg Beautybysandra op Bloglovin’. Dit doe je gemakkelijk door aan de rechterkant op de button te klikken.
– Stuur een mailtje naar beautybysandra@hotmail.nl hierin vermeld je dat je graag kans wilt maken op de cadeaubon van Pure Soap.
 
 
Wat kan je doen om extra kans te maken?
 
– Like dit bericht op Bloglovin.
– Zet in het mailtje welke producten jij graag zou willen kopen van de cadeaubon.

Wil jij kans maken op heerlijke producten uit de webshop van Pure Soap? Doe dan zeker mee met de winactie.

De winactie loopt tot en met 15 maart 23.59 uur.
~Liefs Sandra 

 

2 thoughts on “Winactie Pure Soap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge