Winactie met o.a. Sleek, Essence & Catrice

Jaaa daar is hij eindelijk. De eerste winactie op mijn blog. Ik bedacht me van de week dat ik eigenlijk nog nooit een winactie gehouden heb. Het leek me een leuk idee om er eindelijk een op mijn blog te houden, maar wat moest ik weg geven? Ik heb ervoor gekozen om een aantal van de producten die ik erg fijn vind en veel gebruik weg te geven. Even voor de duidelijkheid: Ik heb deze producten opnieuw gekocht, je wint dus niet de producten die in mijn stash liggen en al gebruikt zijn maar nieuwe producten. Benieuwd wat ik weggeef en hoe je kunt winnen? Lees dan even verder.

Hieronder zie je de producten die je kunt winnen.

Maar wat moet je doen om te winnen? Ik heb er expres niet een opdracht of iets aan verbonden, gewoon lekker simpel.

 •  Als eerste moet je me volgen via Bloglovin.
 • Daarnaast moet je een mailtje sturen naar beautybysandra@hotmail.nl met daarin je naam, waarom je dit pakketje graag wilt winnen en je adres. Let op dat je je adres ook in dit mailtje zet, zo kan ik het pakketje gelijk naar je verzenden als je gewonnen hebt.

Ook zijn er een aantal dingen die je mag doen om extra kans te maken:
 • Like dit artikel via Bloglovin.
 • Stuur deze tweet: “Je kunt nu een leuk beautypakket bij Beautybysandra winnen met o.a. Sleek, Essence & Catrice. Doe jij ook al mee?” Zet in dit geval ook even je twitteraccount in de mail.
Deze winactie loopt op maandag 1 april om 00.00 uur af. Zorg dus dat je op tijd bent. De winnaar krijgt van mij op 3 april een mailtje en dan verstuur ik het pakje dezelfde dag nog mits je je adres in het mailtje gezet hebt.
Ik hoop dat jullie dit pakket leuk vinden en allemaal meedoen.
~Liefs Sandra4 thoughts on “Winactie met o.a. Sleek, Essence & Catrice

 1. wat leuk !
  zo lief dat je alles zelf hebt gekocht (:
  en ik vind het wel eens tijd worden voor mijn eerste sleek pallete en zeg eens eerlijk au naturel is gewoon grote liefde <3
  en de stay with me lipgloss is ook gewoon héél fijn dus JA ik doe mee (:
  nou ik volgde je nog niet via bloglovin maar dat heb ik nu wél gedaan ( volger 24 )
  en ik heb ook maar meteen even het bericht als de 2e persoon geliked én ik heb de tweet verstuurd én ik ga je nu ook nog mailen dusja 😀
  super toffe winactie sandra !
  xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge