Wilkinson Sword Intuition: Ultra Moisture, Sensitive Care & Dry Skin

Aviary Photo_130850671025774485

Scheermesjes… Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Het ene moment werkt een scheermesje erg fijn en het andere moment krijg ik er een hele geïrriteerde huid van. Ik ben dus altijd op zoek naar een fijner exemplaar. Ik kreeg een set van Wilkinson opgestuurd waarin maar liefst drie verschillende varianten in zitten. Uiteraard heb ik ze allemaal uitgeprobeerd. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130850671197525671

In deze verpakking zit het scheerapparaat met al een scheermesje er op en ook nog eens drie verschillende andere soorten scheermesjes. Eentje die extreem voedend is, één voor de gevoelige huid en eentje voor de droge huid. De mesjes zijn los verkrijgbaar, waardoor je het apparaat gewoon kunt hergebruiken.

Aviary Photo_130850671375768238

Het apparaat ziet er in eerste oogopslag luxe uit. Hij ligt erg prettig in de hand door de stukjes rubber die erin verwerkt zijn. De zachtroze kleur in combinatie met dat wit vind ik er erg leuk uitzien. Het scheermesje zelf kan je gemakkelijk verwijderen en vervangen. Er zit een dop bij waarmee je het scheermesje kunt afschermen, zodat er in de douche ook geen vuil in kan komen en waar het water ook uit kan lopen. Daarnaast is er ook nog een houder waarmee je je scheermesjes gemakkelijk in de douche kunt ophangen.

Aviary Photo_130850671526113176

De diverse scheermesjes bestaan uit vier bladen en zijn omhuld met een zeepje dat heerlijk ruikt. Wanneer dit zeepje in contact komt met de natte huid begin het te schuimen. Dit schuim voelt heerlijk zacht aan en laat het mesje gemakkelijk over je huid heen glijden. Hierdoor heb je naast het scheermesje geen ander scheerschuim of scheergel meer nodig. Echt ideaal!

IMG_9823 (2)

Het scheermesje schuimt heerlijk en dat al bij een hele kleine hoeveelheid water zoals je hierboven kunt zien. (Kippenvel haha) Het werkt erg prettig en je voelt niet eens dat je je benen aan het scheren bent. Het enige wat je voelt is het zachte zeepje dat over je benen heen glijdt. De kop beweegt mee, waardoor het mesje je lichaam volgt en zorgt voor een optimaal resultaat. Een nadeel is wel dat ik het zeepje best snel zie slinken, maar een maandje red hij wel als je niet dagelijks scheert. Daarnaast is hij qua formaat redelijk groot, waardoor je bij sommige delen niet zo goed bij kunt, maar voor je benen is hij ideaal en werkt het erg snel!

Aviary Photo_130850672385657507

Aviary Photo_130850672187359407

Dit zijn de ingrediënten van de drie verschillende scheermesjes. Naast deze drie varianten is er ook nog een Revitalising Care variant verkrijgbaar. De algemene werking van de scheermesjes heb ik hierboven uitgelegd. De individuele producten zal ik nog even kort toelichten.

Aviary Photo_130850672864072422

De Ultra Moisture variant is gericht op het verzorgen van je huid. Het zeepje bevat Shea Butter wat ervoor zou moeten zorgen dat je huid optimaal verzorgt wordt. Dat doet dit product zeker. Ik kom elke keer weer de douche uit met hele zachte gladde verzorgde benen. Dat terwijl ik met hele droge benen de douche instapte. Ook heb ik geen last van een geïrriteerde huid, wat ik normaal gesproken wel snel heb. Een fijn product dus en het ruikt zo lekker!

Aviary Photo_130850673056595879

Dit zeepje bevat Aloë Vera & Vitamine E wat ervoor zou moeten zorgen dat je huid gekalmeerd wordt en niet geïrriteerd raakt, speciaal voor de gevoelige huid. Ook dit vind ik een fijn zeepje. Mijn huid blijft gewoon rustig tijdens het scheren en ook daarna.

Aviary Photo_130850673398087019

Dit laatste scheermesje bevat kokosolie en amandelolie om de huid te hydrateren. Deze variant ruikt wederom erg lekker! Ik heb erg snel last van een droge huid als ik mijn benen geschoren heb. Dit product zorgt er echt voor dat je benen goed verzorgd worden tijdens het scheren, waardoor ik erna niet eens meer bodylotion aan hoefde te brengen.

Prijzen

Scheerapparaat + 1 mesje € 10,39

Set van drie scheermesjes € 11,99

De set met het apparaat en het mesje is momenteel verkrijgbaar met 50% korting bij de Kruidvat en de drie mesjes zijn in de aanbieding met 25% korting.

Ik ben erg tevreden over dit product. Hij ligt gemakkelijk en stevig in de hand en alle drie de varianten voelen fijn aan en zorgen voor een heerlijk glad resultaat, ook niet onbelangrijk. Je voelt niet dat je aan het scheren bent en dat vind ik erg prettig.

Welk scheermesje gebruik jij graag?

liefs

Follow

One thought on “Wilkinson Sword Intuition: Ultra Moisture, Sensitive Care & Dry Skin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge