W.I.C by Herôme – Shizuoka

Een vriendin van mij kwam ongeveer een week geleden terug van vakantie waar ze een maand vrijwilligerswerk gedaan had. Omdat ik geslaagd was kreeg ik van haar een lakje cadeau. Een heel erg mooi paars/roze lakje van W.I.C by Herôme. Ik heb de lakjes al vaker voorbij zien komen en er veel positieve geluiden over gehoord, maar zelf heb ik nog nooit een lakje van Herôme gehad. Ik was dus erg benieuwd naar het resultaat en of het lakje lang zou blijven zitten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik vind het echt een prachtig lakje wat in het echt tussen het neonroze en paars in zit. Let alsjeblieft niet op mijn randjes om mijn nagels. Doordat ik nu vijf dagen per week in de kas werk en constant met mijn nagels in de grond zit zien mijn nagels en handen er niet al te best meer uit. Op de laatste foto heb ik 2 laagjes aangebracht van het lakje. Het dekte goed, maar 2 laagjes vind ik altijd toch net wat mooier. Dit lakje heb ik opgehad tijdens mijn examenuitreiking en heb al veel complimentjes gehad. Het is een mooi kleurtje dat goed opvalt. Verder blijft deze nagellak erg goed zitten. Zelfs een paar dagen werken heeft hij overleefd, wat echt een wonder is.

Dit lakje heet Shizuoka, komt uit de Mystic Japan collectie van W.I.C by Herôme, bevat 7 ml en is verkrijgbaar voor €6.95 bij bijvoorbeeld de Douglas.

~Liefs Sandra

2 thoughts on “W.I.C by Herôme – Shizuoka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge