What to wear?

Vandaag weer een nieuwe ‘What to wear’ voor jullie. Ik hoop dat jullie het concept een beetje leuk vinden. Ook zou ik graag even willen weten wat voor artikelen jullie zouden willen zien. Maar nu weer even on topic. Ik heb vandaag weer twee hele verschillende maar prachtige looks proberen op te zoeken. Welke vinden jullie het leukst en zouden jullie 1 dag willen dragen?

  look 1:                                                                      Look 2:

Bron
Bron

Sorry voor de kleine foto’s maar anders kreeg ik ze echt niet naast elkaar. 
Zelf zou ik persoonlijk voor de 1e foto gaan. Door die nude lippen wordt je aandacht naar de ogen getrokken. De andere look is heel erg opvallend maar ook prachtig! Welke kiezen jullie? Laat het me weten =)
~Liefs Sandra

4 thoughts on “What to wear?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge