What to wear?

Vandaag weer een nieuwe What to wear?. Ik heb dit keer gekozen voor een paar opvallende maar wel draagbare looks. Dus aan jullie weer de keus, welke look zou je kiezen om 1 dag mee rond te lopen?

  look 1:

bron

Dit vind ik persoonlijk echt een hele mooie look en als ik zou moeten kiezen zou ik deze look ook kiezen. De grijze oogschaduw vind ik erg mooi in combinatie met die eyeliner. Voor de rest houden ze het subtiel met zacht roze lippen. Ook is de blush maar heel lichtjes aangebracht. Ik vind dit echt een prachtige look!

Look 2:

bron

Look 2 vind ik ook erg mooi. Alleen is deze iets opvallender. Het is maar net wat je persoonlijk mooier vind. Die donkere huid in combinatie met dat roze en groen vind ik erg mooi staan. Voor mij zou dit niets zijn want felle lippen staan mij echt niet. Maar bij mensen met een donkere huidskleur zou deze look echt prachtig staan!

Welke kiezen jullie? Look 1 of look 2? Laat het in een reactie weten =)
~Liefs Sandra

8 thoughts on “What to wear?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge