Wella System Professional Shampoo & Mask

Het merk Wella kende ik al, maar dit merk heeft ook een professionele lijn. Deze heet System Professional en wordt vrijwel alleen in salons verkocht. Zelf kende ik deze lijn nog niet en was erg benieuwd naar deze producten. Zijn deze werkelijk beter dan de doorsnee haarproducten die je in een drogisterij kunt kopen? Het was dus de hoogste tijd om een aantal producten te testen. Als je wilt weten hoe de shampoo en het masker bevallen zou ik zeker even doorlezen.


Als eerste de verpakking

De verpakking vind ik persoonlijk erg mooi. Het handige is dat de shampoo en het masker allebei een andere kleur verpakking hebben, zodat je ze ook onder de douche makkelijk uit elkaar kunt houden. Ook hebben de verpakkingen een mooie parelmoer finish. Wat overigens wel een drama was om fatsoenlijk op de foto te krijgen. De verpakking die je hier ziet is niet de verpakking die je krijgt als je het product koopt. Dit zijn samples, maar de echte producten zien er nog mooier en luxer uit.

Dit is een goed fijn product dat goed zijn werk doet. Het maakt je haar goed schoon en voelt lekker zacht aan. De geur doet me een beetje denken aan de aftersun geur van Nivea wat mij een heerlijk zomers gevoel geeft. Het is gewoon een fijne shampoo, maar voor de rest niet zo heel erg bijzonder.
Over dit product ben ik echt laaiend enthousiast. Dit is echt het fijnste masker dat ik ooit gehad heb. Als eerste ruikt het echt heerlijk. Het heeft geen aftersun-geur zoals de shampoo, maar een lekkere ‘kappersgeur’. Het aanbrengen van dit masker is erg makkelijk. Het is niet te dik zodat je het amper kan verdelen en ook niet te dun dat het zo van je handen afglijdt. Ook tijdens het inwerken bleef het gewoon in mijn haar zitten en droop het er niet allemaal uit, wat veel andere maskers bij mij wel deden. Tijdens het uitspoelen merkte ik al hoe heerlijk zacht mijn haar was geworden. Na het föhnen zag mijn haar er gezond uit en glansde mooi. Dus als je op zoek bent naar een fijn masker zou ik je deze zeker aanraden.
De shampoo en het masker zijn beide verkrijgbaar bij www.johnbeerens.com. Hebben jullie wel eens een product uit de System Professional lijn geprobeerd?~Liefs Sandra

2 thoughts on “Wella System Professional Shampoo & Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge