Weleda Sea Buckthorn Hand Cream

Het is ’s ochtends alweer donker en het wordt steeds kouder. Dit betekent dat de winter eraan komt, maar ook dat je huid steeds droger wordt. Zelf heb ik al snel last van droge handen. Het is dan ook belangrijk om je handen goed te verzorgen. Benieuwd naar deze handcrème? Lees dan even verder.

 
De verpakking
 
De verpakking van deze handcrème is ideaal. Normaal gesproken heb je vaak dat je het laatste beetje niet uit de verpakking krijgt. Deze tube kan je heel gemakkelijk oprollen totdat het laatste beetje eruit is. Dit is toevallig een travel size, maar ook de fullsize verpakking heeft dit.
 
 
De ingrediënten
 
 
De werking


De verpakking belooft een paar soepele zachte handen. Dit is natuurlijk ook de bedoeling van de handcrème.

De substantie is erg dik en daar moest ik wel even aan wennen. Het is een beetje lastig uitsmeren, maar uiteindelijk merk je wel dat je handen goed ingesmeerd zijn. Het product trekt heel snel in. Ik was een beetje bang dat je een hele tijd bleef lopen met vette handen omdat de substantie zo dik is, maar dat is gelukkig niet het geval. Je handen worden heel zacht van deze crème en je huid voelt weer helemaal gevoed aan. Tot nu toe alleen maar positieve dingen dus. Er is alleen één nadeel: de geur. Er zit een hele chemische sinaasappel geur aan. Het is een hele overheersende geur en het duurt ook een tijdje voordat dat is weggetrokken.
 
 
Al met al een super fijn product, alleen de geur is wat minder. Deze crème is ook verkrijgbaar in andere variant, dus wellicht dat dat een betere optie is.
 
Deze handcrème is onder andere verkrijgbaar bij De Tuinen voor €8,19. Zij hebben momenteel ook een actie waardoor het 2e product met 50% korting is.
 
 
 
~Liefs Sandra 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge