Weer terug na een paar hectische weken

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was het afgelopen 2 weken akelig stil op mijn blog. Sorry hiervoor. Ik zit inmiddels in 6 vwo en moet erg hard leren om dit jaar te halen. Ik had afgelopen week een tentamenweek wat echt zo onwijs veel was dat ik er tot mijn spijt geen artikelen naast kon maken. Maar het alleen richten op mijn tentamens heeft er wel voor gezorgd dat ik van de cijfers die ik terug heb gekregen, wel alleen nog maar voldoendes gehaald heb. Daar ben ik dus wel echt heel erg blij mee. Nu mijn tentamenweek weer voorbij is kan ik niet wachten om veel artikelen te gaan schrijven. Ik ga vanmiddag hard aan de slag zodat jullie het eerste ‘echte’ artikel van 2013 morgen kunnen lezen. Ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven 🙂

Wat voor soort artikelen zouden jullie vaker willen zien in 2013?
~Liefs Sandra

3 thoughts on “Weer terug na een paar hectische weken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge