W7 LIP BOMB! – PINK CHERRY

lip bomb 2

Overal waar ik de afgelopen paar weken heen ging, ging mijn EOS Lipbalm met me mee. Ik heb erg snel last van droge lippen en dit product werkte gewoon erg goed. Bij de Big Bazar vond ik een budget variant van deze lippenbalsem en ik was benieuwd of deze net zo goed zou bevallen. Benieuwd? Lees dan even verder.

lipbomb w7

De lippenbalsem van W7 heeft de vorm van een bolletje net zoals die van EOS. Het is duidelijk een zelfde soort product. De verpakking ziet er wel enigszins anders uit en heeft wat weg van een beautyblender. Het is een harde plastic verpakking, wat misschien wel wat goedkoper aanvoelt, maar op de verpakking van EOS zie je al snel veel beschadigingen en dat is ook niet alles. De verpakking heeft een zachtroze kleurtje met een zwarte opdruk en ziet er gewoon leuk uit. De Lipbomb van W7 bevat 12 gram product, wat wel een stuk meer is dan de Lipbalm ( 7 gram).

De Lipbomb ruikt heerlijk naar kersen. Ik was bang dat het product veel te zoet en chemisch zou ruiken, maar dat is gelukkig niet het geval. Het is een zachte romige lippenbalsem die je lippen zacht en verzorgd aan laat voelen en ziet er ook nog eens erg leuk uit.

lippenbalsem

Lijkt de Lipbomb van W7 ook echt veel op de Lipbalm van EOS? Een echte ‘dupe’ kan ik het niet noemen. De Lipbomb van W7 is een fijn product daar niet van, maar je merkt wel dat de twee producten toch wel een beetje van elkaar verschillen. De Lipbalm van EOS is namelijk een wat dikke voedzamer product zonder dat het vettig aanvoelt op je lippen. De Lipbomb van W7 is wel een wat dunner en vettiger product. De Lipbalm van EOS zal uiteindelijk iets meer voor je lippen doen, maar beide hebben het doel om je lippen zacht en verzorgd aan te laten voelen en dat maken beide producten ook waar. Het ene product is wat meer verzorgend, terwijl het andere product een paar euro goedkoper en ook een prima product is.

big bazar

Overal waar ik de Lipbomb mijn tas uit tover vragen mensen wat voor leuk dingetje dat is. Zo’n leuk verpakte lippenbalsem werkt bijna verslavend. Voor dat je het weet zit je constant je lippen in te smeren. De Lipbomb! van W7 is verkrijgbaar bij de Big Bazar voor € 2,50.

Heb jij al wel eens een lippenbalsem in de vorm van een bolletje gebruikt? Wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “W7 LIP BOMB! – PINK CHERRY

  1. Ik heb deze al een paar keer zien liggen en toen toch niet meegenomen. Ik ben bang dat ik er juist droge lippen van krijg. Hij ziet er wel heel cute uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge