Volume poeder Kruidvat

Bekende merken hebben al een tijdje een poeder in hun assortiment waarmee je in een handomdraai een volle bos haar hebt met heel veel volume. Sinds een paar maanden heeft ook Kruidvat zo’n product in hun assortiment. Ik was erg benieuwd naar dit product en was erg benieuwd naar het resultaat. Jij ook? Lees dan even verder.

 
Zoals je op de foto kunt zien zat mijn haar heel erg plat. Het is ook weer tijd om naar de kapper te gaan die er laagjes in knipt, maar ik heb nog geen tijd gehad.

Het aanbrengen van de poeder ging makkelijk. Ik maakte een aantal scheidingen op mijn hoofd en bracht daar wat poeder aan. Mijn haar voelde gelijk heel stroef aan. Nadat ik mijn handen door mijn haar heel haalde had ik een wilde bos met haar, toen ik het wat in bedwang probeerde te brengen bleef hier helaas weinig van over. Ook merkte ik dat mijn haar snel vet werd en bijna onhandelbaar door de poeder die erin zat. Helaas bracht ik deze poeder ’s ochtends aan waardoor ik daarna naar school moest. Toen ik thuis kwam was mijn haar echt heel vies en vet.

Op de foto komt het redelijk over, het was echt heel erg vet.

Ik heb echt geen flauw idee hoe dit komt. Misschien dat het een reactie van mijn haar is op dit poeder? Ik heb namelijk veel positieve reviews gelezen, maar een ding is zeker: Dit product ga ik niet meer gebruiken. Dit is geen product voor mij.

Deze poeder is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,99. Heb jij deze poeder ook al eens gebruikt? Laat dat zeker even weten wat jouw mening is.

~Liefs Sandra5 thoughts on “Volume poeder Kruidvat

  1. Jammer dat het tegenviel 🙁 Ik heb zoiets ook een keer gebruikt maar ik kreeg er alleen maar jeuk van op mijn hoofd en mijn haar werd er ook best droog van.

  2. Vandaag de poeder gekocht gelijk proberen ..
    .top normaal toupeer ik mijn kruin en zijkanten echter niet nodig na gebruik van het poeder ….verl volume volle kruin en stevige zijkanten …..ben er blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge