Vani-T Mineral Cosmetics Powder Foundation SPF 15

Sinds ongeveer een jaar gebruik ik niet meer elke dag foundation. Dit omdat mij huid daar zichtbaar minder egaal van wordt. Zelf heb ik nog nooit een poeder-foundation geprobeerd en was erg benieuwd wat voor effect dit zou geven. Verder natuurlijk een van de belangrijkste dingen: hoe reageert mijn huid hierop? Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder.De verpakking


Als je mijn blog volgt of er regelmatig op kijkt komt deze verpakking je vast bekend voor. Dit is de verpakking van de samples van Vani-T. Ik heb al eerder een blush van Vani-T getest en was daar zeer tevreden over. De gaatjes vond ik echter wel wat klein, maar aan de andere is het ook wel fijn dat er niet zoveel product tegelijkertijd uit komt.De poeder

De poeder is lekker luchtig en makkelijk aan te brengen. De kleur echter is wel wat donker, maar gelukkig niet goed te zien op de foto. Als ik een kleurtje lichter had gehad was de kleur wel perfect geweest. Zoals ik al zei is de poeder makkelijk aan te brengen en goed in te blenden in de huid. Het laat geen strepen achter, je ziet het helemaal niet zitten en mijn huid voelde nadat ik de poeder had aangebracht echt fluweel zacht aan.

Het resultaat


 Zonder poeder

Met poeder
Het resultaat is helaas niet onwijs goed te zien, maar ik het echt ziet mijn huid er met deze poeder er egaal uit. Ook voelt het niet zoals bij foundation dat mijn huid dicht gesmeerd is, het voelt heel luchtig aan en ik heb het gevoel dat mijn huid kan ademen. Verder zit er ook spf 15 in wat ook zeker een pluspunt is.

Zoals jullie misschien wel merken ben ik heel erg te spreken over deze poeder. Het voelt fijn aan op mijn huid en ziet er een stuk natuurlijker uit dan foundation. Deze poeder-foundation is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.

~Liefs Sandra

2 thoughts on “Vani-T Mineral Cosmetics Powder Foundation SPF 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge