Valentijnsactie Wilkinson

Valentijn komt er weer aan en velen weten niet wat ze elkaar moeten geven. Eerlijk gezegd vind ik de knuffelbeertjes en rozen altijd iets teveel voor het goede, maar toch wil ik niet met lege handen aankomen. Wilkinson heeft dit jaar een heel leuk (gratis) uniek cadeautje die je aan je vriend kunt geven. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 
Voor degene die Wilkinson niet kennen
 
Wilkinson is een merk dat zich al talloze jaren bezighoudt met het maken van het perfecte scheermes. De scheermessen die ze maken zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.
 
 
De Valentijnsactie

 

Tot 14 Februari kan je op www.wilkinsonhydro.nl gratis een scheermes bestellen waar je de naam, koosnaam of korte zin van je geliefde in kunt laten graveren. Het scheersysteem dat je ontvangt is het Hydro5 scheersysteem van Wilkinson. Het HYDRO 5 scheersysteem is het meest geavanceerde van Wilkinson Sword tot nu toe. Het is uitgerust met een gelreservoir gevuld met watergeactiveerde gel met aloë en vitamine E, wat zorgt voor een hydraterend effect tijdens het scheren. Skin Guards verminderen wrijving en met de Flip Trimmer bereik je zelf de moeilijkste plaatsen.

Op zaterdag 8 februari komt in het Piazza Centre in Eindhoven een groot mannengezicht te staan met een baard van rozen, zoals je in de video kunt zien. Door de rozen uit het gezicht te halen, ‘scheren’ voorbijgangers de man met elkaar glad. Ook kunnen vrouwen ter plekke een HYDRO 5 van Wilkinson Sword laten graveren, om deze met Valentijnsdag cadeau te doen.

Het scheermesje krijg je dus gratis als je het bestelt en is t.w.v. €14,95. Verder krijg je ook nog een €5,00 kortingsbon op navulmesjes. Het enige wat je hoeft te betalen zijn de verzendkosten van €2,40. Goede deal toch? Als je er zeker van wilt zijn dat je unieke scheermesje er op tijd is, moet je je aanmelden tot uiterlijk woensdagmiddag 12 februari.

Doen jullie aan Valentijnsdag?

~Liefs Sandra

 

One thought on “Valentijnsactie Wilkinson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge